Prima Pagina iOS 11 iOS 11 confirma noul Touch ID din iPhone 8

iOS 11 confirma noul Touch ID din iPhone 8

iOS 11 are o modificare in App Store care confirma felul in care Touch ID pentru iPhone 8 urmeaza sa fie implementat de catre compania Apple.

iOS 11 vine cu un App Store complet regandit de catre compania Apple, intreaga interfata fiind modificata pentru a ne genera impresia ca folosim ceva cu totul nou. Desigur ca vorbim doar despre o rearanjare a lucrurilor in App Store pentru iOS 11, deoarece vom trebui in continuare sa descarcam aplicatii si sa vedem sectiuni de jocuri, dar exista totusi si o surpriza.

Mai exact, compania Apple a regandit modul in care sunt afisate in App Store pentru iOS 11 alertele pentru instalarea aplicatiilor folosind Touch ID. In imaginea de mai jos puteti vedea noul format pentru App Store din iOS 11, el sugerand ideea ca iPhone 8 va avea Touch ID, iar in partea de jos a ecranului ar putea fi pozitionat cititorul de amprente, chiar sub ecran.

Diverse zvonuri privind iPhone 8 au sugerat faptul ca Touch ID va fi integrat in ecran, iar aceasta schimbare pentru App Store in iOS 11 nu face altceva decat sa confirme totul. Puteti vedea ca Touch ID are in App Store din iOS 11 o regiune speciala in care este afisat logo-ul amprentei si mentiunea de a face instalarea cu Touch ID, iar in iPhone 8 am putea apasa acolo pentru a face autentificarea.

iOS 11 confirma noul Touch ID din iPhone 8

Ni s-a spus ca in iOS 11 iPhone 8 ar putea avea o portiune din ecran dedicata butonului Home virtual si scanarii amprentei, iar App Store prezinta cel ai bine ideile Apple. Da, acea regiune este prea mare pentru un buton Home virtual in iOS 11, dar aici vorbim doar despre implementarea facuta un nou App Store dedicat iPhone 8, asa ca ar trebui sa va obisnuiti cu ea.

Chiar daca n-ar fi existat atat de multe zvonuri care sa sugereze faptul ca iPhone 8 va avea Touch ID in ecran si o zona speciala in iOS 11 pentru folosire, tot am fi ajuns la aceasta concluzie. Felul in care a fost gandit acest meniu al iOS 11 ne duce imediat cu ideea la toate zvonurile privind iPhone 8 si Touch ID-ul din ecran, doar ca acum nu prea mai exista dubii.

Foarte multa lume si-a facut diverse idei cu privire la felul in care interfata Touch ID pentru iPhone 8 in iOS 11 ar putea arata, insa acum vedem destul de clar totul. Exista posibilitatea ca Apple sa mai modifice interfata iOS 11 pentru a acomoda mai bine schimbarile pe care le va face pentru iPhone 8, dar e putin probabil ca lucrurile sa se schimbe foarte mult.

iOS 11 Touch ID iPhone 8

 • Filip

  Daca Note 8 nu o sa aiba T Id in ecran trec pe iPhone 8

 • Adivas

  Nu o sa aiba. Treci sigur pe iphone 8

 • Srb Srb

  Bravo! Om destept si matur

 • Srb Srb

  Mda am zis deja am vazut va fi plasat in dock pe mijloc intre 2 si 2 aplicatii

 • Evesmar

  eu zic sa treci oricum!!

 • Filip

  Am S8 + sunt multumit in rest am Apple la greu o sa vad in toamna daca trec.

 • amfetamin

  Păi cum să nu aibe? Toată lumea știe că va fi cel mai avansat smartphone de pe planetă,detronanând S8-ul,deținătorul actual al titlului. Iar Apple n-are cum sa aibe că ei nu sunt in stare sa dezvolte așa ceva,știm cu toții ca ei nu inovează și iau totul de-a gata cumpărând diferite companii care au dezvoltat tehnologia asta. Va fi o banala clona a lui S8 cu touch id lângă camera. 😉

 • V.P

  Bine faci !!

 • Teddy

  Nu o sa aiba pentru ca Apple a patentat deja tehnologia de touch id in display :))) asa e cand concureaza o companie ce valoreaza 800 000 000 000 usd cu una de 40 000 000 000 :))