Jony Ive vrea sa faca un dozator de sapun

Jony Ive, omul care se ocupa de crearea design-ului pentru produsele companiei Apple, vrea sa creeze design-ul unui dozator de sapun. Dezvaluirea a fost facuta chiar de catre Chief Design Officer-ul celor de la Apple intr-un interviu recent, iar desigur ca ceea ce a spus a luat prin surprindere inclusiv jurnalistii care l-au chestionat zilele trecute.

Desi raspunsul lui Jony Ive este unul ciudat, cei care ii stiu trecutul isi dau rapid seama ca totul are legatura cu viata lui din perioada in care nu lucra la Apple. Inainte de a deveni designer al Apple, Jony Ive lucra la un proiect menit sa schimbe design-ul chiuvetei pentru baie, a bideului si a WC-ului, dar desigur ca el nu a mai apucat sa faca aceste lucruri.

Ramanand totusi cu o dorinta de a schimba cate ceva din baie, Jony Ive s-a gandit sa isi indrepte atentia spre dozatoarele de sapun, care se pare ca nu ii prea sunt pe plac. NImeni nu stie cum vrea Jony Ive sa schimbe dozatoarele de sapun, dar poate le va face marginile mai rotunde si mai mici, poate le va adauga cateva dungi care sa le strabata sau poate le va face din aluminiu.

Atentia lui Jony Ive este indreptata in foarte multe directii in momentul de fata, dar daca un dozator de sapun facut de catre el va fi vandut vreodata, sigur va fi lume interesata.

““A soap dispenser. There aren’t any good soap dispensers,” Ive explained, saying that it “really bothers” him now he’s on a quest to find or create a great soap dispenser. How Ive plans to bring design innovation to the soap dispenser wasn’t revealed, but the Apple design boss has all kinds of futuristic design plans in the fields of aerospace and self-driving cars.”

Jony Ive dozator sapun