Prima Pagina Jony Ive Jony Ive vrea sa faca un dozator de sapun

Jony Ive vrea sa faca un dozator de sapun

Jony Ive, omul care se ocupa de crearea design-ului pentru produsele companiei Apple, vrea sa creeze design-ul unui dozator de sapun. Dezvaluirea a fost facuta chiar de catre Chief Design Officer-ul celor de la Apple intr-un interviu recent, iar desigur ca ceea ce a spus a luat prin surprindere inclusiv jurnalistii care l-au chestionat zilele trecute.

Desi raspunsul lui Jony Ive este unul ciudat, cei care ii stiu trecutul isi dau rapid seama ca totul are legatura cu viata lui din perioada in care nu lucra la Apple. Inainte de a deveni designer al Apple, Jony Ive lucra la un proiect menit sa schimbe design-ul chiuvetei pentru baie, a bideului si a WC-ului, dar desigur ca el nu a mai apucat sa faca aceste lucruri.

Ramanand totusi cu o dorinta de a schimba cate ceva din baie, Jony Ive s-a gandit sa isi indrepte atentia spre dozatoarele de sapun, care se pare ca nu ii prea sunt pe plac. NImeni nu stie cum vrea Jony Ive sa schimbe dozatoarele de sapun, dar poate le va face marginile mai rotunde si mai mici, poate le va adauga cateva dungi care sa le strabata sau poate le va face din aluminiu.

Atentia lui Jony Ive este indreptata in foarte multe directii in momentul de fata, dar daca un dozator de sapun facut de catre el va fi vandut vreodata, sigur va fi lume interesata.

““A soap dispenser. There aren’t any good soap dispensers,” Ive explained, saying that it “really bothers” him now he’s on a quest to find or create a great soap dispenser. How Ive plans to bring design innovation to the soap dispenser wasn’t revealed, but the Apple design boss has all kinds of futuristic design plans in the fields of aerospace and self-driving cars.”

Jony Ive dozator sapun

 • Mr. Tambourine Man

  Se pare ca are mai mult timp liber in ultima perioada

 • Adivas

  Se pare ca de asta design-ul iphone se schimba asa greu

 • Filip

  Mai bine se ocupa de ideviceuri mai serios poate e plictisit dupa atata vreme de Apple..

 • Heath

  De când a scăpat sapunul solid și Cook i s-a furișat pe la spate a decis sa aducă o schimbare spre siguranța angajaților

 • Viorel Predatorul

  Cu siguranță ideea unui dozator de săpun este dorința secretă a lui Tim Cuc! E sătul omul de săpun solid, vrea să încerce unul lichid, dintr-un dozator comandat de Siri.
  Mișto Scrb! Mișto fanilor care ați făcut mișto de aspiratoarele și frigiderele Samsung. Tot mai avansat este un aspirator decât o săpunieră! Sunteți curios dacă noul zvon va crește acțiunile Apple…

 • tupix

  Mai bine proiecta WC-uri, poate revolutiona statul “pe tron”.

 • Srb Srb

  pai aspiratorul iti curata casa, sapunul iti spala corpul..Apple are grija de fiinta umana si de planeta nu de haine sau case. Apple este o companie nobila. Aici se vede cine se spala si cine nu

 • rundown

  Normal. Si ideea nu a fost a lui ci a lui nea Cook care probabil are nevoie de o solutie rapida de a isi umezi gaura cand are pauza de dupa amiaza.

 • V.P

  Ce pot sa zic ,, noroc cu geniul lui Jobs ca murea si asta anonim .

 • Srb Srb

  sau invers…fara Ive nu aveam design

 • Dan

  Un iDispenser cu NFC, Touch ID și micro-led 4.7 inch display. Powered by sOS (soap OS) 11. Water resistance IP68 compliant. Un singur icon pe Home screen: soAp Store, de unde descarci aplicația gratuită iSoap care îți oferă un refill gratuit. Următoarele le poți plăti prin In-App Purchases 😀

 • Lucian P.

  Late april fools?!? 🙂