OnePlus 5 – Specificatiile Tehnice Finale

OnePlus 5 are specificatiile tehnice dezvaluite de catre un test de performante realizat folosidn GFXBench, pretul fiind unul mai mare decat doresc multi.

OnePlus 5 are specificatiile tehnice finale confirmate cu putin timp inaintea lansarii oficiale din data de 22 iunie, pe 20 iunie urmand a avea loc si prezentarea terminalului. Pretul OnePlus 5 ramane deocamdata un mister, desi un concurs de zilele trecute a incercat sa ne indice faptul ca noul smartphone va costa nu mai putin de 550 de euro in Europa.

Revenind acum, specificatiile tehnice OnePlus 5 sunt dezvaluite de catre un nou test de performante care a aparut in cursul noptii trecute pe internet. Dupa cum era de asteptat, OnePlus 5 va avea Android 7.1.1 instalat de catre compania OnePlus, aceasta versiune a sistemului de operare urmand a ajunge si in alte smartphone-uri Android de top.

In continuare, vedem ca OnePlus 5 are un ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, deci a copiat de la iPhone 7 Plus si diagoana ecranului plus rezolutia. In ceea ce procesorul, vorbim despre unui octa-core tactat la 2.4 GHz, un chip Snapdragon 835 al celor de la Qualcomm regansindu-se in OnePlus 5, la fel ca in cazul Samsung Galaxy S8.

OnePlus 5 – specificatiile tehnice Finale dezvaluite inaintea lansarii

OnePlus 5 specificatiile tehnice finaleOnePlus 5 va avea deasemenea o placa video Adreno 540, fara performante spectaculoase, asa cum era de asteptat de la o asemenea componenta. Partea interesnanta este ca OnePlus 5 va ave 8 GB RAM integrati de catre compania OnePlus, cu 2 GB RAM mai mult decat s-ar fi asteptat foarte multa lume, in ciuda zvonurilor care anuntau asta.

Acest model al OnePlus 5 are 128 GB spatiu de stocare pentru utilizatori, deci probabil chiar va costa 550 de euro in momentul in care va fi lansat pe piata. In continuare, camera OnePlus 5 va avea 15 megapixeli dar teoretic vorbim despre doi senzori de 15 megapixeli, deoarece vorbim despre o camera duala integrata in noul smartphone.

Camera frontala a OnePlus 5 ar urma sa aiba deasemenea 15 megapixeli, dar e greu de crezut ca OnePlus va oferi totusi o camera cu rezolutie atat de mare. Restul specificatiilor OnePlus 5 nu sunt cu mult diferite ale multor altor terminale Android, asa cum este si normal de la un smartphone cu un pret de vanzare cu mult mai mic decat al altora.

OnePlus 5 va fi deasemenea o clona fidela a iPhone 7 Plus, design-ul produsului Apple fiind copiat in totalitate in ceea ce priveste carcasa, exceptie facand logo-ul Apple. Dupa cum v-am pus la inceput OnePlus 5 va fi prezentat pe data de 20 iunie de catre compania OnePlus, dar lansarea oficiala va avea loc pe 22 iunie in mod exclusiv prin Amazon India si probaibl fOnePlus 5 specificatii tehnice