eMAG – 16 iunie, 1050 LEI pret redus la iPhone 6S si iPhone 6

eMAG vinde in 16 iunie terminale iPhone 6S si iPhone 6 cu preturi reduse cu pana la 1050 de LEI, promotiile fiind extrem de bune azi.

eMAG are pe 16 iunie oferte foarte bune la iPhone 6 si iPhone 6S, care sunt disponibile cu reducere de pana la 1050 LEI in aceasta pagina a magazinului online. Vorbim despre modele de terminale iPhone care sunt populare in oferta companiei Apple si care beneficiaza de reduceri foarte bune la cei de la eMAG in momentul de fata, preturile fiind, pe 16 iunie, in unele cazuri mai mici decat in Apple Store.

iPhone 6 si iPhone 6S, vandute la reducere pe 16 iunie, nu mai sunt de ceva vreme telefoanele de top ale companiei Apple, insa la preturile pe care le vinde eMAG puteti beneficia de un deal foarte bun. Vorbim despre produse care au performante bune chiar si cu cele mai recente versiuni ale iOS 10, asa ca va veti putea bucura de o oferta foarte potrivita in 16 iunie pentru ele in cadrul magazinului eMAG.

Incepem pe 16 iunie cu terminalele iPhone 6 si iPhone 6S noi, care sunt disponibile in aceasta pagina a eMAG cu reducere de pana la 1050 de LEI, dispozitivele fiind nefolosite vreodata. Reducerea este mai mica decat in cazul celor resigilate, insa macar stiti ca va veti bucura de un produs complet nou in momentul in care veti primi acasa coletul comandat de la cei de la eMAG in data de 16 iunie.

eMAG – 16 iunie, 1050 LEI pret redus la iPhone 6S si iPhone 6

Daca in cazul iPhone 6 vorbim despre modelul lansat in 2014 de catre Apple, eMAG vinde pe 16 iunie modelul nou al iPhone 6S in momentul de fata, adica cel lansat in septembrie 2016. Acest model nou vandut de catre eMAG are minim 32 GB spatiu de stocare, insa separat de aceasta noutate nu exista alte schimbari in ceea ce priveste componentele interne, indiferent de modelul cumparat pe 16 iunie.

Daca nu va temeti de terminalele iPhone 6 si iPhone 6S resigilate vandute de catre eMAG in 16 iunie in aceasta pagina, atunci veti putea beneficia de reduceri de pana la 630 LEI. Cei de la eMAG au pus in vanzare terminalele iPhone 6 si iPhone 6S la preturi foarte bune, asa ca ar fi bine sa va uitati prin oferta lor de resigilate pentru a fi siguri ca puteti beneficia de deal-uri bune pe 16 iunie.

Va spuneam si mai sus ca pe 16 iunie toate aceste deal-uri sunt in unele cazuri mai bune decat in Apple Store, asa ca de la eMAG puteti cumpara un iPhone 6, iPhone 6S, sau modelele Plus, la preturi foarte bune. Va recomand sa va grabiti in a cumpara ceea ce va intereseaza, deoarece stocurile sunt limitate in 16 iunie.

emag-16-iunie-1050-lei-pret-redus-iphone-6s-iphone-6

Articolul precedentFacebook pentru iPhone si iPad a fost actualizata
Articolul următorCIA poate sparge orice router, nu si al Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.