Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 – prima imagine de presa

Samsung Galaxy Note 8 – prima imagine de presa

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o prima presupusa imagine de presa care prezinta ceea ce pare a fi noul design final al smartphone-ului.

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi in prima presupusa imagine de presa care ne-ar putea dezvalui in premiera design-ul pe care viitorul smartphone ar urma sa il aiba. Puteti vedea mai jos ca Samsung Galaxy Note 8 in aceasta presupusa imagine de presa seamana foarte bine cu tot ceea ce am vazut pana in prezent intr-o varietate de imagini aparute pe internet.

Vorbim despre un Samsung Galaxy Note 8 care seama foarte bine cu Samsung Galaxy S8 din foarte multe puncte de vedere, asa cum ni s-a spus intr-o gama foarte variata de zvonuri. Colturile nu sunt la fel de rotunde in Samsung Galaxy Note 8 precum la Samsung Galaxy S8, dar ecranul Infinity pare sa fie curbat spre marginile exterioare, asa cum ar trebui.

Ecranul Infinity al Samsung Galaxy Note 8 acopera deasemenea intregul panou frontal al dispozitivului, asa cum am vazut din nou in foarte multe leak-uri. Ceea ce aceasta presupusa imagine de presa nu ne arata este carcasa Samsung Galaxy Note 8, insa acolo cei de la Samsung au confirmat deja ca va exista un cititor de amprente, pentru ca nu l-au putut integra in ecran.

Samsung Galaxy Note 8 – prima presupusa imagine de presa

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza deasemenea sa aiba si o camera duala verticala integrata in carcasa, iar aceasta va arata exact precum oricare altele compuse la fel. Camera duala verticala a Samsung Galaxy Note 8 va fi formata din doi senzori de 13 megapixeli, insa nu se stie daca unul va fi monocrom sau telephoto, dar functie bokeh cu siguranta va avea.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza deasemenea sa aiba un nou chip Snapdragon 836 integrat de catre Samsung, el fiind produs de catre Qualcomm. Acesta a aparut recent intr-un test de performante si a intregul iPhone 7 Plus, dar ramane de vazut daca versiunea finala a Samsung Galaxy Note 8 va fi la fel de puternica precu se asteapta cam toata lumea sa fie.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie prezentat in luna august de catre Samsung, mult mai devreme decat la IFA Berlin 2017, lucru care a pus pe ganduri multa lume. Samsung vrea ca Samsung Galaxy Note 8 sa ajunga pe piata cu mult inaintea iPhone 8 pentru a-i putea fura cat mai multe vanzari, dar ramane de vazut daca va avea succes.

Samsung Galaxy Note 7 imagine presa

 • Srb Srb

  Este S8
  Ba nu, este S8+
  Ba nu, este NOTE 8
  Nu va place telecomanda S8+ dar va sta prea bine in mana?
  NICIO problema fa oferim Note 8, aceeasi lungime dar marim latimea astfel incat sa nu va mai stea nici in mana prea bine si nici in buzunar

  Noul NOTE 8, LIFE with a purse IS WONDERFUL

 • V.P

  Foarte bine arata !!

 • Srb Srb

  daca iti place S8+ este normal sa iti placa si asta…ca macar nu mai arata a telecomanda..dar greu iti va mai sta in mana si in buzunar
  Pacat cu asemenea scren to body ratio…ce Note putea fi daca ramaneau la 5.7″

 • Veorel

  Cum ar fi sa explodeze pe scena in timpul prezentarii :)))

 • Srb Srb

  hahahahahhhhahhaahhaha
  sigur daca se intampla asta, Viorel ar avea o scuza “intemeiata”

 • shapk

  Ce ineptii si cata invidie pe aici. S8+ “telecomanda”? E o bijuterie de 6,2 care sta foarte bine in mana pe langa paleta iphone 7 plus de 5,5 cu aspect de caramida. Note 8 va fi tot o bijuterie. E greu de acceptat cand concurenta ofera mai mult. Asa era in anii trecuti cand fanii iphone spuneau ca nu e bun phablet. Nu era bun pt ca apple nu avea asa ceva in portofoliu. Ete ca acum au. Dar la nivel de primul Note.

 • Filip

  Bravo 🙂

 • Leo MC

  Când a apărut iPhone 5, având forma alungită pe care o știm, s-a umplut internetul de caricaturi în care era comparat cu o telecomandă.
  Acum este rândul lui Samsung să fie în aceeași postură așa că n-are decât să facă precum Apple: să tacă, să înghită și să rupă la vânzări.

 • Viorel Predatorul

  Totuși, este o diferență colosală de design între S8 și iPhone 5!

 • Leo MC

  Sigur că este o diferență de design, însă eu am făcut referire la abordarea din media.
  Or pe tine te deranjează ce spun toți măscăricii de pe internet?

 • Viorel Predatorul

  Păi la ce spune @Srb_Srb:disqus, este doar amuzament, nu mă deranjează deloc.

 • Srb Srb

  Normal ca nu te deranjeaza ca oricum nu ti-l vei cumpara

 • ovidiu@

  Aceasi bobarca cu android si cam atat ….

 • Viorel Predatorul

  Să cumpăr un smartphone cu ecran util de 5,15 inci și rezoluție nu-știu-cât x nu-știu-cât?? Nooo

 • Srb Srb

  tu nu iti cumperi nici note nici iphone…eu vorbeam in general…sper macar de mancare sa poti sa iti cumperi, cat de cat sanatoasa

 • ovidiu@

  Stai ca apare si nea’ trompeta cu plasticul slinos handroid , sa ne zica cum vibreaza bass ul pe bose. Opincarilor !
  😂🤣😂

 • marcel

  👏👏👏

 • nelu

  Oau doar S8++