Samsung Galaxy Note 8 – ecranul in primul Video

Samsung Galaxy Note 8 are ecranul prezentat intr-un prim clip video care confirma noul design ales de catre compania Samsung pentru smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 are panoul frontal al ecranului dezvaluit intr-un prim clip video, impreuna cu un accesoriu menit sa protejeze aceasta componenta. Desigur ca vorbim despre un clip video creat de catre un producator de accesorii pentru Samsung Galaxy Note 8, acesta reusind sa obtina componenta direct de la parteneri ai companiei Samsung, lucru usor de crezut.

Pentru ca vorbim despre o componenta care va fi folosita in Samsung Galaxy Note 8, putem vedea foarte clar care va fi design-ul pe care il va oferi compania Samsung. S-a spus in repetate randuri ca Samsung Galaxy Note 8 va avea un design foarte similar cu cel al Samsung Galaxy S8, iar acest lucru se dovedeste a fi cat se poate de adevarat.

Putem observa multe elemente similare intre design-ul Samsung Galaxy Note 8 cel al Samsung Galaxy S8, separat de marginile mai rotunde ale carcasei. inclusiv partea superioara a ecranului Samsung Galaxy Note 8 este foarte similara cu cea a Samsung Galaxy S8, lucru pe care foarte multa lume il va aprecia cu siguranta in noul smartphone al coreenilor.

Samsung Galaxy Note 8 – ecranul este prezentat in primul clip video

Samsung Galaxy Note 8 pare sa fie exact ceea ce isi imaginau foarte multi fani ai companiei coreene si pare sa indeplineasca aproape in totalitate asteptarile acestora. Samsung Galaxy S8 are un design extrem de apreciat, iar cu Samsung Galaxy Note 8 cei de la Samsung par sa nu riste pentru a fi siguri ca noul smartphone va avea succes cand va fi lansat.

Spre deosebire de alte situatii, cu Samsung Galaxy Note 8 cei de la Samsung par sa mearga pe ideea ca e mai bine sa nu “repari ceva ce nu este stricat”. Totusi, cei de la Samsung se grabesc sa aduca pe piata Samsung Galaxy Note 8, asa ca multa lume se teme din cauza faptului ca terminalul ar putea avea din nou probleme cu exploziile, sau poate chiar altele.

Samsung Galaxy Note 8 este un smartphone asteptat de foarte multa lume, iar spre deosebire de Samsung Galaxy S8, el va avea un nou chip Snapdragon 836 si cel mai probabil 6 GB RAM. Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Samsung in luna august a acestui an, lansarea putand avea loc tot atunci, sau poate chiar in septembrie.