Apple angajeaza manageri Sony pentru a creste Apple Music

Compania Apple a angajat recent doi cunoscuti manageri ai celor de la Sony Pictures, acestia fiind specializati pe dezvoltarea de continut original pentru studiourile de productie. Vorbim despre Jamie Erlicht si Zack Van Amburg, care vor lucra sub comanda lui Eddy Cue si care vor incerca sa aduca noi tipuri de continut original in oferta Apple Music a companiei Apple.

Pentru a aduce show-uri TV si filme noi in Apple Music se fac investitii majore din partea companiei Apple, americanii dorind sa aiba o oferta cat mai variata pentru proprii clienti. Apple finanteaza deja cateva productii, una dintre ele fiind lansata, Planet of the Apps, insa altele urmeaza sa fie lansate in curand si e greu de spus cat suces ar putea avea in a atrage ni abonati.

La Sony cei doi manageri au contribuit la productia unor seriale extrem de populare precum Breaking Bad, Better Call SaulThe Crown, sau Sneaky Pete. Ultimele doua seriale apartin de Netflix si Amazon, iar acum managerii vor incerca sa ii aduca companiei Apple continut cel putin la fel de bun pentru a creste numarul de abonati ai Apple Music anul acesta.

Unul dintre manageri a afirmat ca in cadrul Apple va incerca sa contribuie la crearea de continut de o calitate fara precedent. El vrea ca acest continut digital original sa fie cel putin la fel de bun precum produsele extraordinare pe care compania Apple le vinde in lumea intreaga, iar avand in vedere resursele pe care cei din Cupertino le au, nu e greu de crezut ca vor reusi.

Realitatea este ca Apple avea nevoie de asemenea oameni pentru a putea concura serios cu Netflix, Amazon, Hulu si marile trusturi media, iar din 2017 vor avea cum.

“Jamie and Zack are two of the most talented TV executives in the world and have been instrumental in making this the golden age of television. We have exciting plans in store for customers and can’t wait for them to bring their expertise to Apple — there is much more to come. It will be an honor to be part of the Apple team. We want to bring to video what Apple has been so successful with in their other services and consumer products — unparalleled quality.”

Apple Music continut video