Asphalt Street Storm Racing a fost lansat pentru iPhone si iPad

Asphalt Street Storm Racing, cel mai nou joc din seria Asphalt pentru iPhone si iPad, a fost lansat saptamana aceasta in App Store de catre compania franceza Gameloft. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera Asphalt Street Storm Racing, seria fiind extrem de apreciata de catre utilizatorii iPhone si iPad, asa ca o continuare era asteptata de ceva vreme de catre multi dintre ei.

Gameloft nu a dezamagit, asa ca zilele trecute a lansat Asphalt Street Storm Racing pentru lumea intreaga, iar jocul este o adevarata “bijutierie” pentru utilizatori. Exact precum in celelalte jocuri din serie, in Asphalt Street Storm Racing vom avea posibilitatea de a participa la o varietate de curse cu masini, unele dintre ele inclusiv online.

Asphalt Street Storm Racing aduce noi orase in care putem desfasura cursele, dar si noi tipuri de curse pe care le putem face un jocul celor de la Gameloft. Asphalt Street Storm Racing aduce deasemenea noia notimpuri in care putem desfasura cursele de masini pe care le incepem, asa ca teoretic avem parte de o experienta foarte interesanta.

“Take the challenge and make your engine heard across the world’s most glamorous cities in all-out drag races! Raise the stakes, then smash your way through rain, snow and scorching heat to win your opponents’ pink slips and claim their cars.  Think you’re up to it? How about 4-player live runs? The harder the race, the greater the triumph!”

Asphalt Street Storm Racing aduce noi masini pe care le putem folosi in curse, drag race-uri cu pana la 4 jucatori online si pariuri pe care le putem face cu oponentii. Practic, Asphalt Street Storm Racing este o adevarata evolutie pentru seria de jocuri Asphalt, iar daca ai mai jucat vreun titlu din serie, atunci cu siguranta veti fi extrem de incantati sa il testat si pe acesta.

  • THE CAR COLLECTION OF YOUR DREAMS
  • TAKE THE BET!
  • 4-PLAYER DRAG RACES
  • MIND THE WEATHER!
  • RACE AROUND THE WORLD IN THE MOST STYLISH LOCATIONS!
  • MAKE YOUR CAR UNIQUE!
  • OUTSTANDING GRAPHICS

Asphalt Street Storm Racing este disponibil pentru descarcare gratuita pentru iPhone si iPad din App Store urmand acest link.