Apple Park va fi deschis foarte curand

Apple Park este in constructie de cativa ani de zile si urmeaza sa fie deschis foarte curand de catre compania Apple, noi informatii confirmand fara dubiu asta. Mai xact, cei de la Apple au inceput sa angajeze oameni care sa lucreze in centrul dedicat vizitatorilor Apple Park, acesta urmand a ii ghida pe toti cei care vin in diverse vizite la campus.

Desi Apple Park trebuia sa inceapa sa gazduiasca o parte dintre angajatii Apple din luna aprilie, pana acum cei din Cupertino n-au reusit sa mute nici macar o persoana in cladiri. In ciuda acestui lucru constructia Apple Park pare sa se apropie de final, deoarece Apple a inceput sa angajeze inclusiv persoane care sa lucreze in restaurantul din campus.

Logica din spatele angajarii acestor persoane pentru Apple Park are la baza faptul ca deschiderea oficiala va avea loc in curand, poate chiar in mai putin de o luna. Centrul pentru vizitatori este separat de campusul principal al Apple Park, asa ca probabil acolo vor incepe sa lucreze angajati inainte ca restul sa poata lucra din cladirile principale.

Apple a investit peste 3 miliarde de dolari in Apple Park si constructorii sai inca mai au nevoie de ceva timp pentru a finaliza proiectul, asa ca ramane de vazut cat de avansate sunt intr-adevar planurile americanilor.

“The Caffé FOH Supervisor is responsible for assisting the Visitor Center Front of House Manager in the daily operations of the caffè… Respond to guest concerns and questions in a timely manner.”

Apple Park deschidere angajati

 

3 COMENTARII

  1. Cumva trebuie sa fie gata pana in Septembrie, chit ca sa ai un event atat de important pt iPhone cu doar 1000 persoane pare suspect tinand cont ca cel de anul trecut au fost circa 5000 persoane