Prima Pagina iOS 11 iOS 11 beta 2 – 25 de noutati pe iPhone si iPad

iOS 11 beta 2 – 25 de noutati pe iPhone si iPad

iOS 11 beta 2 a fost lansat oficial de catre compania Apple in cursul zilei de ieri, iar noua versiune a sistemului de operare aduce cateva zeci de noutati pe iPhone si iPad. Vorbim aici in principal de schimbari oferite de catre iOS 11 beta 2 in raport cu versiunea anterioara a sistemului de operare pentru iPhone si iPad, dar si cateva functii activate in premiera.

iOS 11 beta 2 rezolva inclusiv unele probleme de functionare ale terminalelor noastre, dar nu pe toate, insa in acelasi timp activeaza alte probleme extrem de enervante. Ca sa fiu complet sincer, era de asteptat ca iOS 11 beta 2 sa aduca unele lucruri bune si multe alte lucruri rele si este bine sa stiti ce va asteapta daca va hotarati sa instalati aceasta actualizare.

Acestea fiind spuse, va las in comparatia celor doua clipuri video de mai jos care prezinta cel putin 25 de noutati existente in iOS 11 beta 2 pentru iPhone si iPad, asa ca veti avea ce vedea si testa dupa aceea.

  • Srb Srb

    Prea tare

  • Silviu

    Nu merita instalat! Este praf si pulbere. Eu nu stiu cum dracului o asa companie cu atâția angajați in domeniul IT sa lanseze un rahat de sistem de operare cu atâtea bug-uri care se vad de la primele secunde de la instalare.Aia nu au vazut pe telefoanele lor ca nu e Ok noul iOS?!?! Cum sa nu le remedieze inainte de a il lansa? Mai ziceam daca erau bug-uri ascunse sau care apăreau la nu stiu ce combinații sau aplicații care interacționau intre ele ,dar sa nu vezi ca nu poți opri bluetooth din control center sau nu poți Închide aplicațiile??? OMG !!! o mare rusine pt Apple. La a câta versiune remediază niște probleme care se puteau rezolva încă de la inceput? Si pt ce rahat lansează noul iOS cu asa probleme???