Prima Pagina iOS 11 iOS 11 beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

35

iOS 11 beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple mentinand traditia lansarii de versiuni beta ale iOS la doua saptamani una de cealalta. Foarte multa lume asteapta cu mare interes iOS 11 beta 2 pentru a vedea ce schimbari a mai facut compania Apple, dar si pentru a avea parte de rezolvari pentru unele dintre probleme primei versiuni beta.

iOS 11 beta 1 nu este cea mai buna versiune beta a iOS lansata pana acum, iar experienta de utilizare nu este groaznica, desi exista multe probleme care necesita rezolvare. iOS 11 beta 2 ar trebui sa aduca aceste rezolvari, partial sau complet, iar multa lume abia asteapta sa le aiba disponibile pe terminalele iPhone si iPad pe care au instalat deja iOS 11 inca de la inceputul lunii.

iOS 11 beta 2 este oferit de catre compania Apple deocamdata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, nu si pentru utilizatorii obisnuiti. Apple a anuntat ca va lansa si primele versiuni public beta ale iOS 11 spre sfarsitul acestei luni, dar deocamdata nu se stie o data, sau macar o perioada in care ele ar urma sa fie disponibile pentru noi.

iOS 11 beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 2 poate fi instalat in momentul de fata de catre cei care au o versiune anterioara a sistemului de operare folosind functia Software Update, Actualizare Software. Va puteti folosi de ea accesand meniul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si urmand instructiunile de pe ecran pentru a instala iOS 11 beta 2 fara calculator si iTunes.

Pentru a instala iOS 11 beta 2 daca nu aveti o versiune anterioara a sistemului de operare in terminale, va puteti folosi de acest articol care va detaliaza cum instalati iOS 11. Daca vor exista noutati in iOS 11 beta 2 in comparatie prima versiune beta a iOS 11, in acest articol le veti gasi pe toate, asa ca nu uitati sa il accesati din nou in aceasta seara.

Separat de iOS 11 beta 2, compania Apple a lansat deasemenea tvOS 11 beta 2, watchOS 4 beta 2 si macOS High Sierra beta 2.

Pana acum in iOS 11 beta 2 au fost descoperite urmatoarele noutati :

 1. Do not Disturb While Driving a devenit activ;
 2. O noua culoare portocalie pentru efectul Echo al Mesajelor;
 3. O noua optiune de cautare pentru Apple Music;
 4. Optiunea de a salva fisiere din diverse aplicatii terte direct in aplicatia Files;
 5. Posibilitatea de a selecta multiple poze in aplicatia Photos.
 6. Posibilitatea de a dezactiva afisarea aplicatiilor recente in dock-ul iPad.
 7. Optiunea de a dezactiva Control Center in anumite aplicatii;
 8. Noi optiuni pentru a activa functii experimentale ale Safari;
 9. O noua animatie pentru LockScreen cand blocam ecranul iDevice-urilor;
 10. Dezactivarea animatiei pentru butonul Wi-Fi la folosirea prin Control Center;
 11. Integrarea functiei Drag & Drop pentru iPhone, dar numai in anumite aplicatii.

iOS 11 beta 2