Prima Pagina iOS 11 iOS 11 jailbreak a fost deja facut pe iPhone

iOS 11 jailbreak a fost deja facut pe iPhone

iOS 11 jailbreak a fost deja facut si demonstrat public, un terminal iPhone 7 cu iOS 11 beta 2 fiind folosit in acest scop de catre hackerii chinezi. In imaginea de mai jos puteti vedea imagini facute astazi la o conferinta de securitate informatica, iar acolo vedem trei terminale iPhone pe care se face jailbreak, doua dintre ele ruland iOS 10.3.2, iar un al treilea iOS 11 beta 2 jailbreak.

Cei care au reusit sa faca iOS 11 jailbreak pe iPhone 7 sunt membrii echipek Keen de la Tencent, insa un inginer senior in securitate informatica de la Alibaba a facut prezentarea. Acest iOS 11 jailbreak este demonstrat doar in scopul de a arata lumii ca software-ul celor de la Apple nu este chiar atat de sigur precum crede compania, dar cel mai probabil nu va fi lansat vreodata.

Era de asteptat ca hackerii chinezi sa fie primii care prezinta o solutie de iOS 11 jailbreak pentru iPhone, inclusiv iPhone 7, care s-a dovedit a fi greu de exploatat chiar si pe iOS 10. Cei de la Keen Team anuntasera anul trecut ca vor lansa o solutie de jailbreak pentru iOS 10, insa nu s-au tinut de cuvant, asa ca nu mi-as face mari sperante ca de la ei vom vedea o solutie de iOS 11 jailbreak anul acesta.

iOS 11 jailbreak iPhone

iOS 11 jailbreak iPhone

 • Alex S.

  Superb 😂

 • Fabro

  Genial, gata momentul de fericire ca nu îl vom vedea niciodată, o sa îl vândă celor de la Apple ca așa funcționează treaba. RIP zile in care Jailbreak-ul nu era ceva ieșit din comun

 • marian

  Iară o alta “duma neadevarata”
  Vrăjeala!

 • andrewsbcr

  Da da, jailbreak pentru iOS 11 dar încă nu a apărut pentru 10 (ultimele versiuni pentru care cică ar fi trebuit sa apară)

 • Badmad

  Mai are rost jailbreak?Parca nu mai are farmec.

 • Alex S.

  Pana ce copiaza Apple toate functiile are… ca a inceput sa o faca…

 • andreeyvalentin

  eu la iphone 7 duc lipsa la vibcall, era o tweak in cydia care îți făcea telef sa vibreze când răspundea persoana apelată. 🙁

 • andrewsbcr

  Erau multe tweak-uri interesante… PriorityHub, Bioprotect, sunt doar câteva