iPhone 8 – cele mai Clare Imagini cu noul Design

iPhone 8 apare in cele mai clare imagini de pana acum, care ii prezinta design-ul nou creat de catre compania Apple pentru aceasta serie.

iPhone 8 are astazi parte de cele mai clare imagini cu noul design pe care compania Apple intentioneaz sa il ofere pentru clientii din lumea intreaga. In imaginile de mai jos puteti vedea ceea ce pare a fi cel putin o macheta a iPhone 8, deoarece nimeni nu poate confirma faptul ca vorbim intr-adevar despre un prototip care este in momentul de fata in proces de dezvoltare.

Desi nu stim natura obiectului care ne este prezentat in imagini, este totusi foarte clar faptul ca vorbim despre un design pe care il asteptam pentru iPhone 8. Se vad foarte clar butoanele de volum si butonul Mute al acestui presupus iPhone 8, dar si carcasa din sticla pe care Apple intentioneaza sa o foloseasca, impreuna cu acea camera duala care are un flash LED integrat intre senzorii de imagine.

Putem deasemenea sa vedem si ca in partea superioara a panoului frontal este prezenta acea regiune care va include camera frontala a iPhone 8. Separat de ea putem vedea si ca Apple a alocat spatiu amplu in panoul frontal al iPhone 8 pentru a adauga acolo senzori de proximitate, lumina ambientala, cu laser si cu infrarosu, iar langa ei vom avea inclusiv difuzorul pentru apeluri.

iPhone 8 – cele mai clare imagini cu noul design

iPhone 8 imagini clareDin pacate, se pare ca acea regiune din panoul frontal al iPhone 8 urmeaza sa fie inconjurata de ecran, formand un design ciudat pentru un smartphone al companiei Apple. Pana acum Apple ne-a obisnuit cu un design curat pentru panourile frontale ale iPhone, insa cu iPhone 8 lucrurile se vor schimba si vom avea parte de o portiune „intrusa” acolo.

Acest design pentru iPhone 8 incepe sa apara din ce in ce mai des in ultima vreme, atat in machete, cat si in accesoriile pe care diversi producatori le pun in vanzare. Desi nu-mi place acest design al iPhone 8 si desi am vazut multe persoane care nu sunt multumite de modul in care l-a gandit compania Apple, din pacate cred ca acesta urmeaza sa fie design-ul final.

iPhone 8 este in momentul de fata in ultima faza a procesului de testare si verificare in vederea initierii productiei in masa la partenerii Apple din China. In aceasta idee, exista o buna sansa ca in curand sa vedem si primele componente pentru iPhone 8, impreuna cu diverse alte dovezi care vor confirma ceea ce vedem de ceva vreme intr-o varietate de zvonuri si leak-uri.

Voi ce parere aveti despre acest design pe care se pare ca Apple il va oferi pentru iPhone 8 ?

iPhone 8 imagini clare 1