iPhone 8 – cele mai Clare Imagini cu noul Design

iPhone 8 apare in cele mai clare imagini de pana acum, care ii prezinta design-ul nou creat de catre compania Apple pentru aceasta serie.

iPhone 8 are astazi parte de cele mai clare imagini cu noul design pe care compania Apple intentioneaz sa il ofere pentru clientii din lumea intreaga. In imaginile de mai jos puteti vedea ceea ce pare a fi cel putin o macheta a iPhone 8, deoarece nimeni nu poate confirma faptul ca vorbim intr-adevar despre un prototip care este in momentul de fata in proces de dezvoltare.

Desi nu stim natura obiectului care ne este prezentat in imagini, este totusi foarte clar faptul ca vorbim despre un design pe care il asteptam pentru iPhone 8. Se vad foarte clar butoanele de volum si butonul Mute al acestui presupus iPhone 8, dar si carcasa din sticla pe care Apple intentioneaza sa o foloseasca, impreuna cu acea camera duala care are un flash LED integrat intre senzorii de imagine.

Putem deasemenea sa vedem si ca in partea superioara a panoului frontal este prezenta acea regiune care va include camera frontala a iPhone 8. Separat de ea putem vedea si ca Apple a alocat spatiu amplu in panoul frontal al iPhone 8 pentru a adauga acolo senzori de proximitate, lumina ambientala, cu laser si cu infrarosu, iar langa ei vom avea inclusiv difuzorul pentru apeluri.

iPhone 8 – cele mai clare imagini cu noul design

iPhone 8 imagini clareDin pacate, se pare ca acea regiune din panoul frontal al iPhone 8 urmeaza sa fie inconjurata de ecran, formand un design ciudat pentru un smartphone al companiei Apple. Pana acum Apple ne-a obisnuit cu un design curat pentru panourile frontale ale iPhone, insa cu iPhone 8 lucrurile se vor schimba si vom avea parte de o portiune “intrusa” acolo.

Acest design pentru iPhone 8 incepe sa apara din ce in ce mai des in ultima vreme, atat in machete, cat si in accesoriile pe care diversi producatori le pun in vanzare. Desi nu-mi place acest design al iPhone 8 si desi am vazut multe persoane care nu sunt multumite de modul in care l-a gandit compania Apple, din pacate cred ca acesta urmeaza sa fie design-ul final.

iPhone 8 este in momentul de fata in ultima faza a procesului de testare si verificare in vederea initierii productiei in masa la partenerii Apple din China. In aceasta idee, exista o buna sansa ca in curand sa vedem si primele componente pentru iPhone 8, impreuna cu diverse alte dovezi care vor confirma ceea ce vedem de ceva vreme intr-o varietate de zvonuri si leak-uri.

Voi ce parere aveti despre acest design pe care se pare ca Apple il va oferi pentru iPhone 8 ?

iPhone 8 imagini clare 1

20 COMENTARII

  1. Chiar nu ma deranjeaza ca e decupata partea de sus. Pana acum toata lumea vroia body ratio mai bun si acum va plangeti ca are un decupaj. Cancan style.

  2. Practic e aceeasi forma pe care o are iphone de la 6 incoace. Al 4-lea an consecutiv. Doar ca ecranul e mai mare acum. Sunt fan iPhone si voi ramane, dar anul asta Samsung S8 arata mai bine ca orice alt telefon de pe piata, inclusiv iphone, fie el si 8. Pacat ca are android. Pt prima oara cand as vrea ca Apple sa copieze designul de la Samsung S8 :)))

  3. Seamana cu ceva ce am mai vazut undeva ???… Cred ca asta inseamna sa fii in urma si sa copiezi de la altii. Ba mai mult, sa cumperi de la cei mai buni in speranta ca tu vei ajunge macar bun.

  4. E cu totul altceva …le-am dat mail si răspunsul lor a fost ” This isn’t a commercial application for HBO customers. It’s an application for press and other media outlets that requires an invitation to use and view content”

    Thanks,
    VIP Screener Support

  5. Apropo de HBO go …ești developer sau ai cunoștințe in domeniu ? Cat de greu este sa faci o aplicație pentru Apple tv 4? Eu nu mă pricep ..de asta întreb. Aplicatia HBO go in US a fost disponibilă in momentul cand s-a lansat Apple tv4 Da-le si tu un mail …si întreabă-i ce se întâmpla cu aplicatia HBO go România pentru Apple tv. Eu le-am dat nu știu câte mail’uri ..nu au mai răspuns ….s-or fi saturat ?

  6. este destul de usor,nu sunt dezvoltator dar am prieteni ce mi-au facut si mie aplicatie pt iOS etc..am inteles ca este relativ mai ok dar iti trebuie mac in principiu pt xcode 7.1 si iOS 9.1 impreuna cu Swift 2.1.

  7. Am înțeles …atunci zaone are dreptate. Cred ca nu vor face niciodată (deși ne-au spus de acum aproape 2 ani …ca aplicatia pentru atv4 este in dezvoltare …si ca nu știu cand o sa fie dispobila). Nu știu ce sa mai cred

  8. Nu s-a renunțat la ea. (Hbo go app Apple tv 4) Am primit următorul răspuns pe Facebook messenger citez: Buna ziua. Nu s-a renunțat la ea,este in continuare in dezvoltare. Speram sa o putem lansa in curând.