iOS 11 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, compania Apple tinand-si promisiunea facuta la inceputul acestei luni in fata utilizatorilor. Aceasta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch este dedicata tuturor utilizatorilor obisnuiti care sunt dornici sa testeze iOS 11 in versiune beta inaintea lansarii oficiale.

iOS 11 public beta 1 este practic exact aceeasi versiune precum iOS 11 beta 2 v2 lansata tot aseara de catre compania Apple, intre ele neexistand diferente. Nmele difera intre cele doua build-uri ale iOS 11 beta pentru ca Apple a mai lansa o versiune beta la inceputul lunii, dar numai pentru dezvoltatorii de aplicatii, asa ca stiti ca din punct de vedere al functionalitatii nu exista diferente intre build-uri.

Acum ca iOS 11 public beta 1 a fost lansat, veti fi tentati sa instalati aceasta versiune a sistemului de operare, dar va recomand sa fiti totusi foarte cumparati. iOS 11 are foarte multe probleme in versiunea beta, de la autonomie extrem de proasta pentru baterie si pana la blocaje, imposibilitatea de a inchide aplicatii si multe, multe alte probleme care va vor face sa va aruncati iPhone-urile pe geam.

Este posibil ca iOS 11 sa fie ceva mai placut de folosit in viitoarele versiuni beta ale sistemului de operare, dar deocamdata nu merita sa va chinuiti cu el. Va recomand sa ramaneti pasivi la aceasta lansare a iOS 11 public beta 1 si sa asteptati build-urile viitoare pentru a fi siguri ca nu aveti batai de cap din cauza a ceea ce ne ofera compania Apple in momentul de fata.

iOS 11 public beta 1