Prima Pagina iOS 11 iOS 11 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, compania Apple tinand-si promisiunea facuta la inceputul acestei luni in fata utilizatorilor. Aceasta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch este dedicata tuturor utilizatorilor obisnuiti care sunt dornici sa testeze iOS 11 in versiune beta inaintea lansarii oficiale.

iOS 11 public beta 1 este practic exact aceeasi versiune precum iOS 11 beta 2 v2 lansata tot aseara de catre compania Apple, intre ele neexistand diferente. Nmele difera intre cele doua build-uri ale iOS 11 beta pentru ca Apple a mai lansa o versiune beta la inceputul lunii, dar numai pentru dezvoltatorii de aplicatii, asa ca stiti ca din punct de vedere al functionalitatii nu exista diferente intre build-uri.

Acum ca iOS 11 public beta 1 a fost lansat, veti fi tentati sa instalati aceasta versiune a sistemului de operare, dar va recomand sa fiti totusi foarte cumparati. iOS 11 are foarte multe probleme in versiunea beta, de la autonomie extrem de proasta pentru baterie si pana la blocaje, imposibilitatea de a inchide aplicatii si multe, multe alte probleme care va vor face sa va aruncati iPhone-urile pe geam.

Este posibil ca iOS 11 sa fie ceva mai placut de folosit in viitoarele versiuni beta ale sistemului de operare, dar deocamdata nu merita sa va chinuiti cu el. Va recomand sa ramaneti pasivi la aceasta lansare a iOS 11 public beta 1 si sa asteptati build-urile viitoare pentru a fi siguri ca nu aveti batai de cap din cauza a ceea ce ne ofera compania Apple in momentul de fata.

iOS 11 public beta 1

 • Bogdan U.

  Mie nu imi apare update la developer beta 2 v2.

 • Roasted Wookie

  cam asa e…e destul de varza Beta 2.

 • stefan

  am si eu o nelamurire care nu prea are legatura cu topicul dar poate ma ajuta cineva cu un raspuns..sunt la al -trei-lea iphone 7 plus iar luminozitatea pe automat nu se da la maxim..ramane cam 1mm pana la capat..manual o pot da dar, daca revin pe automat nu se duce pana in capat! are cineva idee de ce anume? repet am avut 2 iphone 7 plus si un 6s plus cu aceiasi problema! e de la ios sau de alta natura? toate cunostintele mele care au iphone nu se confrunta cu aceasta problema..mai are cineva aceasta problema? a rezolvat.o cumva? multumesc anticipat

 • E doar pentru anumite terminale.

 • Has A

  Lam instalat Aseara !! e interesant doar ca am dat update la o aplicatie si acum nu se mai deschide, ma scoate .. si inca ceva zaone poate ma poti imforma .. se por sparge mai usor iphone cu ios beta ? find ca am cardu bancar pus in el ..? multumesc !!

 • stefan

  se rezolva daca merg la service!?scze si mii de multumiri pt raspuns

 • BurN®

  Legat de securitate poți sta liniștit! Și eu am carduri bancare adăugate și fac plăti in fiecare zi! Le-am avut in fiecare versiune beta! Cu fiecare versiune noua de iOS SEcuritatea e sporită, asta e prioritar la Apple!

 • BurN®

  Dacă faci plăti in afara appstore, folosește safari

 • Has A

  BurN -Multumesc f mult de raspuns !!