iPhone 2G, iPhone 7 si un test de rezistenta

O companie specializata pe vanzarea de asigurare pentru telefoane mobile si tablete s-a gandit sa puna vada cat de bine rezista iPhone 2G in comparatie cu iPhone 7 intr-un test de rezistenta. Totul a fost facut foarte simplu, cu doar doua incercari pentru iPhone 2G si iPhone 7, iar dupa cum probabil va imaginati deja, cel de-al doilea are rezultate mai bune, desi ambele au esuat in final.

iPhone 2G nu a rezistat testului de contact cu apa, ecranul sau refuzand sa mai functioneze corect dupa ce a fost scufundat scufundat in apa impreuna cu iPhone 7. Trecand la al doilea test, ambele terminale au ramas cu ecranele crapate dupa ce au fost “scapate” cu panoul frontal in jos, iPhone 2G crapandu-se totusi pe o suprafata mai mare decat in cazul iPhone 7.

Dupa cum prea bine spun si cei de la Square Trade, 10 ani de inovatii nu ne-au adus in iPhone ecrane care nu se crapa.

3 COMENTARII

  1. Ca sa rămân in același registru, putem de asemenea spune ca după 10 ani de inovații, dacă trecem cu tancul peste un IPhone, acesta nu rezista…
    Hai sa fim serioși, inovațiile aduse timp de 10 ani, nu se referă la situații extreme, ci la performante, facilitați sau opțiuni…!