Google Pixel si functia pe care o vreau un iPhone

Google Pixel ar putea avea in viitor o functie extrem de interesanta pe care compania Google o descrie acum intr-un brevet de inventie ce tocmai i-a fost inregistrat. Vorbim despre o ideea a celor de la Google de a implementa, poate, in viitoarele modele de smartphone-uri Google Pixel un touchpad care sa permita controlarea unora dintre functiile pe care dispozitivul le va oferi.

Acest touchpad si-ar gasi un loc in carcasa Google Pixel si ar permite controlarea folosind degetele pe care le punem in mod normal pe carcasa dispozitivelor. O asemenea functie pentru iPhone ar aduce metode complet noi de a ne controla dispozitivele, dar desigur ca integrarea intr-un smartphone al companiei Apple ar fi cu mult mai dificila decat ati crede.

Cei de la Google spun ca acest sistem ar putea oferi pentru Google Pixel noi metode de interactiune cu smartphone-ul, iar multa lume ar putea aprecia din plin ideea. Un touch pad ar putea permite inclusiv efectuarea de gesturi pe carcasa care sa controleze anumite functii ale Google Pixel, asa ca am vorbi despre o functionalitate pe care terminalele ar oferi-o in premiera.

Google descrie si unele posibile utilizari ale acestui touchpad pentru Google Pixel, el putand permite controlarea aplicatiilor, a functiilor Android si nu doar atat. Imaginati-va cum ati putea naviga pe internet cu degetele pe care le tineti pe smartphone, fara a mai apasa pe ecran, miscarile putand fi la fel de naturale precum in cazul folosirii unui touchpad normal, dar ca am vorbi despre un Google Pixel.

Avand in vedere ca totul este deocamdata doar un brevet de inventie, ramane de vazut daca Google va reusi sa integreze asemenea tehnologii in Google Pixel si cand le-ar putea lansa.

Google Pixel functie iPhone touchpad

11 COMENTARII

  1. Conteaza f mult de implementare . Poate fi ceva super,mai ales pt pixel cu senzor pe spate
    Cumva acel senzor sa actioneze si pe post de touchpad si pe post de fingerprint

  2. deci toata carcasa (sau o parte din ea) pe spate sa fie un senzor, interesant, dar nu ar intra in conflict cu momentul cand vrei doar sa tii telefonul in mana ?!
    Ma rog sa vedem, momentan este un brevet

  3. ar fi ceva tare, una dintre funcți în timp ce vezi un video ai putea ridica volumul. Ai putea sa navighezi fără sa ma pui degetulul intre ochi și ecran