iOS 11 public beta 1 vs iOS 10.3.2 – comparatia performantelor

iOS 11 public beta 1 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, zilele trecute dezvoltatorii si utilizatorii putand instala actualizarea sistemului de operare. Din pacate, iOS 11 public beta 1 nu este chiar cea mai buna versiune beta lansata vreodata de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, asa ca trebuie sa aveti grija.

Era de asteptat ca iOS 11 public beta 1 sa nu functioneze fara probleme pe iPhone sau iPad, iar acest lucru se dovedeste a fi adevarat, dupa cum puteti vedea. Performante iOS 11 public beta 1 in comparatie cu cele ale iOS 10.3.2 sunt proaste, multe blocaje existand in utilizarea zilnica a terminalelor iPhone sau iPad cu noua versiune a sistemului de operare.

Pentru iPhone 5S vorbim despre un regres serios in performante pe iOS 11 public beta 1 in comapratie cu iOS 10.3.2, asa ca daca va ganditi sa faceti instalarea, stiti ce va asteapta. iPhone 5S va avea iOS 11 public beta 1 ca ultima versiune majora pentru care Apple ii va mai oferi actualizari, asa ca este normal ca performantele sale sa nu fie chiar dintre cele mai bune.

Desigur ca daca iOS 11 public beta 1 are performante slabe pe iPhone 5S acum, asta nu inseamna ca in versiunea finala lucrurile vor sta la fel, compania Apple putand modifica performantele pana atunci. In general primele versiuni beta ale unui sistem de operare ofera cele mai proaste performante, insa lucrurile se schimba pana in momentul lansarii versiunii finale, iar acelasi lucru se va intampla cu iOS 11.

Articolul precedentPrimul telefon care functioneaza fara baterie
Articolul următoriPhone implinit 10 ani! La Multi Ani!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.