eMAG – 3 iulie – reduceri la bateriile externe

eMAG are in 12 iunie oferte la cateva sute de baterii externe pentru smartphone, laptop sau tablete care sunt disponibile cu preturi de la 9 lei si pana la 80% reducere in aceasta pagina a magazinului online. Vorbim despre o gama extrem de variata de baterii extere pe care cei de la eMAG le vand acum, ele fiind comercializate de catre o varietate de producatori mai mult, sau mai putin cunoscuti.

De la compania Apple si pana la companii chinezesti de care nu ati auzit vreodata, eMAG are oferte la baterii externe pentru orice fel de buzunar si pentru orice fel de cerinte. Preturile pentru bateriile externe la oferta vandute de catre eMAG incep de la doar 24 lei, adica mai putin decat un pachet de tigari, insa ele va pot extinde substantial durata de utilizare al unui smartphone, sau al unei tablete.

Bateriile externe disponibile in oferta eMAG celor de la eMAG au capacitate care porneste de la aproximativ 1500 mAh si ajunge pana la chiar 30000 mAh. In ciuda capacitatii foarte mari, a bateriilor din aceasta pagina, nu toti acumulatorii externi din oferta celor de la eMAG sunt de la producatori buni si ofera toata acea energie pe care producatorii spun ca o ofera, deci veti avea parte de energie mai putina.

eMAG – 3 iulie – reduceri la bateriile externe

Practic, recomandarea mea este sa cumparati baterii externe de la eMAG doar de la producatori cunoscuti, deoarece in aceasta situatie stiti sigur ca acea capacitate specificata este reala. Mai mult, puteti evita situatiile in care ar putea aparea probleme la incarcare din cauza tehnologiilor folosite de catre producator si va asigurati ca aveti parte de cea mai buna experienta posibila.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti ofertele la toate bateriile externe pe care cei de la eMAG le vand in momentul de fata, aproape 700 de modele fiind disponibile. Cu o gama de produse atat de variata, veti avea cu siguranta ce sa alegeti, insa trebuie sa fiti siguri ca faceti alegerile bune si cheltuiti cu cap banii.

eMAG - 3 iulie - reduceri bateriile externe