iPhone 8 – asa Arata Primele Clone – VIDEO

iPhone 8 nu a fost lansat inca, dar aseara v-am prezentat imagini cu primele clone vandute in China pentru viitorul produs al companiei americane. Astazi avem ocazia de a vedea si o prezentare detaliata a unei clone pentru iPhone 8 astfel incat ne putem face o idee cat se poate de buna cu privire la ceea ce pot cumpara clientii din intreaga lume in momentul de fata.

iPhone 8 va avea un ecran care acopera intregul panou frontal al carcasei, iar aceasta clona incearca sa reproduca intr-un mod relativ fidel acest design pregatit de Apple. Desigur ca a crea o clona a iPhone 8 care sa aiba un ecran atat de mare este greu, asa ca producatorii chinezi auf acut ceva diferit fata de ce va oferi Apple, cu un ecran al iPhone 7 intr-o carcasa fara buton Home fizic, cu margini negre in partile paterala si superioara.

iPhone 8 nu va arata asa, insa aceste clone ne arata intr-o masura destul de buna ceea ce vom primi din toamna.

Articolul precedentOrange – 6 iulie – Oferte Exclusive la Telefoane
Articolul următor6 iulie 2017 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.