Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Pret Foarte Mare, totusi Accesibil

iPhone 8 – Pret Foarte Mare, totusi Accesibil

iPhone 8 va avea un pret de vanzare foarte mare, dar el poate deveni totusi accesibil prin colaborarea dintre Apple si partenerii sai din lumea intreaga.

iPhone 8 va fi vandut de catre compania Apple la un pret mult mai mare decat si-ar dori foarte multi dintre fanii care ii asteapta cu mare nerabdare lansarea pe pietele globale. Estimarile de pana acum dau drept sigura lansarea iPhone 8 la un pret care va fi de minim 1000 de dolari, sau euro, cu mult mai mult decat cere in momentul de fata compania Apple pentru produsele sale.

iPhone 8 ar putea costa chiar si peste 1000 de dolari in unele piete, inclusiv in SUA, dar analistii americani au o teorie foarte interesanta cu privire la modul in care costurile vor deveni accesibile. Mai exact, operatorii de telefonie mobila din SUA vor aplica subventii masive pentru iPhone 8 in ideea de a vinde smartphone-uri la costuri pe care clientii sa le poata accepta in mod constient.

iPhone 8 ar putea costa minim 1000 de dolari, deci subventia va trebui sa fie foarte mare pentru a aduce pretul la o valoare similara cu cea oferita pentru iPhone 7, de exemplu. Asta inseamna ca fie va fi necesara incheierea de contracte pe perioade mai lungi pentru a cumpara iPhone 8, fie va fi nevoie de abonamente de valoare mai mare pentru a acoperi subventia oferita de catre operator.

iPhone 8 va avea un pret foarte mare, dar totusi accesibil

iPhone 8 va avea parte de un tratament similar nu doar in SUA, ci si in Europa, sau alte zone de pe glob, deoarece foarte putine persoane isi vor permite costul achizitionarii produsului. 1000 de dolari, sau euro, este o suma foarte mare pentru un smartphone, fie el si iPhone 8, asa ca multa lume va cauta sa-l cumpere la pret subventionat, sau cu reduceri cat mai mar, altfel multi nu vor justifica achizitia.

iPhone 8 ar putea avea parte si de o lansare fara vanzari exceptionale chiar din primul weekend pentru ca lumea va cauta sa-l cumpere cat mai ieftin. In aceasta idee, Apple va trebui sa-si convinga partenerii sa ofere promotii foarte bune pentru iPhone 8 chiar de la bun inceput, altfel risca sa realizeze ca putini oameni sunt dispusi sa cheltuie foarte multi bani pe un smartphone.

“We believe that Apple has plenty of innovation to add to future cycles, such as AR, machine learning, voice integration, 3D sensing, and optical zoom. We believe US carriers are preparing assertive promotions for the launch.”

iPhone 8 cu un pret atat de mare ar putea ajunge greu si in multe tari unde Apple nu are vanzari colosale, iar aici putem aduce in discutie Romania. Avand in vedere faptul ca pretul iPhone 8 in Romania va fi mare indieferent de situatie, minim 700 de euro cu un abonament de 30 – 40 de euro, e posibil ca pentru tara noastra sa fie alocat un numar mic de unitati pentru lansare.

iPhone 8 va fi vandut scump, dar iata ca exista totusi si optiuni pentru a face produsul accesibil, chiar daca nu va fi aceasta situatie din prima zi pentru toata lumea.

iphone 8 pret mare accesibil

 • RaduD

  Deși îmi surâde sa il iau cât mai repede, ma declar sărac (in acceptiunea unora) și cred ca aștept vreo 6 luni pana se mai “domoleste” cotația lui pe piața.

 • iRaz

  Pai si ce daca e mare, ‘face’ baietii credit din ala de iei 3000 dai 8000, nu e panica man :)))

 • ibadea

  Nu trebuie sa te grabesti, intai vor fi review-uri, la lansare, dupa o luna, dupa 3 luni, apoi te hotarasti daca il cumperi sau nu. Este produs nou si exista sansa sa aiba si probleme. In schimb 7s il poti lua fara probleme din prima zi

 • corco

  Parerea mea, tot cu banul jos este mai rentabil, cu abonament este doar o parere inselatoare ca platesti mai putin, din contra, cred ca platesti mai mult.

 • Srb Srb

  Managerii din dedeman sau femeile de serviciu trebuie sa rupa ca sa stranga 1000€
  Sau “isi vor permite” si ei iphone 8 la abonament luat in rate la sh

 • Logic platesti mai mult …. mult mai mult ….. dar daca nu ai cash … aia e singura varianta

 • BurN®

  Managerii de la Dedeman au undeva la 5000 și ceva de lei iar femeia de serviciu are pe la 1500 net in ambele cazuri ;)))

 • Srb Srb

  logic, banul jos..cei cu credite etc sunt doar cei obsedati ce nu isi permit

 • attilar1

  Iphone 7 am luat in martie din mai multe morive :
  1. Gasesti aproape in orice magazin, asa ca ai de unde alege
  2. Este mai ieftin cu aprox. 700-800 de lei mai ieftin ca la aparitie.
  3. Pana in martie mai afli care sunt neregurile cu el si poti sa te decizi mai usor daca merita sau nu sa il cumperi.
  4. Chiar daca de obicei cu IOS -le noi sunt probleme, totusi in 6 luni cat de cat se corecteaza aceste probleme.
  5. Poate primele stocuri sunt cu probleme, si poate prinzi un stoc mai nou.

 • crys2979

  Mai sunt si rate fara dobanda,sau tie SRB nu -ti aproba bancile carduri de cumparaturi? Salariul din “pescareala” nu se ia in considerare.

 • Viorel Predatorul

  Nu plătești neapărat mai mult pentru că te folosești de serviciile atașate acelui abonament.

 • Discutabil…. in unele cazuri pe prepay ai de 2 ori mai mult la de doua ori mai putini bani … deci e discutabil si asta …. eu stiu ca am ab de 21 euro si primesc cam ce primesri pe prepay la 11 euro

 • Viorel Predatorul

  Poate așa sunt ofertele un România, dar încă mod normal ar trebui să fie un avantajoase bănesc la abonament vs prepay.

  Eu doream să spun că dacă tu plătești abonament de 21 euro, ai un anumit pachet de servicii (X minute, Y GB de date, Z nu știu mai ce). La abonamentul de 40 euro, cuprinzând smartphone-ul dar ai și un pachet de servicii de care te folosești (X+a minute, Y+b GB de date, Z+c alte servicii, W, Q, etc).

 • Srb Srb

  Exact abia isi permit sa dea un salariu pe un telefon

 • iTu

  asa e si eu am calculat chiar zilele trecute. la abonament pe 2 ani iti iese in unele cazuri un telefon mai ieftin decat l ai cumpara cash + abonament fara contract sau cartela reincarcabila.

 • Viorel Predatorul

  E posibil ca ofertele astea să fie cofinanțate și de producătorul smartphone-ului, și atunci s-ar explica.