iPhone 8 – Pret Foarte Mare, totusi Accesibil

iPhone 8 va avea un pret de vanzare foarte mare, dar el poate deveni totusi accesibil prin colaborarea dintre Apple si partenerii sai din lumea intreaga.

iPhone 8 va fi vandut de catre compania Apple la un pret mult mai mare decat si-ar dori foarte multi dintre fanii care ii asteapta cu mare nerabdare lansarea pe pietele globale. Estimarile de pana acum dau drept sigura lansarea iPhone 8 la un pret care va fi de minim 1000 de dolari, sau euro, cu mult mai mult decat cere in momentul de fata compania Apple pentru produsele sale.

iPhone 8 ar putea costa chiar si peste 1000 de dolari in unele piete, inclusiv in SUA, dar analistii americani au o teorie foarte interesanta cu privire la modul in care costurile vor deveni accesibile. Mai exact, operatorii de telefonie mobila din SUA vor aplica subventii masive pentru iPhone 8 in ideea de a vinde smartphone-uri la costuri pe care clientii sa le poata accepta in mod constient.

iPhone 8 ar putea costa minim 1000 de dolari, deci subventia va trebui sa fie foarte mare pentru a aduce pretul la o valoare similara cu cea oferita pentru iPhone 7, de exemplu. Asta inseamna ca fie va fi necesara incheierea de contracte pe perioade mai lungi pentru a cumpara iPhone 8, fie va fi nevoie de abonamente de valoare mai mare pentru a acoperi subventia oferita de catre operator.

iPhone 8 va avea un pret foarte mare, dar totusi accesibil

iPhone 8 va avea parte de un tratament similar nu doar in SUA, ci si in Europa, sau alte zone de pe glob, deoarece foarte putine persoane isi vor permite costul achizitionarii produsului. 1000 de dolari, sau euro, este o suma foarte mare pentru un smartphone, fie el si iPhone 8, asa ca multa lume va cauta sa-l cumpere la pret subventionat, sau cu reduceri cat mai mar, altfel multi nu vor justifica achizitia.

iPhone 8 ar putea avea parte si de o lansare fara vanzari exceptionale chiar din primul weekend pentru ca lumea va cauta sa-l cumpere cat mai ieftin. In aceasta idee, Apple va trebui sa-si convinga partenerii sa ofere promotii foarte bune pentru iPhone 8 chiar de la bun inceput, altfel risca sa realizeze ca putini oameni sunt dispusi sa cheltuie foarte multi bani pe un smartphone.

“We believe that Apple has plenty of innovation to add to future cycles, such as AR, machine learning, voice integration, 3D sensing, and optical zoom. We believe US carriers are preparing assertive promotions for the launch.”

iPhone 8 cu un pret atat de mare ar putea ajunge greu si in multe tari unde Apple nu are vanzari colosale, iar aici putem aduce in discutie Romania. Avand in vedere faptul ca pretul iPhone 8 in Romania va fi mare indieferent de situatie, minim 700 de euro cu un abonament de 30 – 40 de euro, e posibil ca pentru tara noastra sa fie alocat un numar mic de unitati pentru lansare.

iPhone 8 va fi vandut scump, dar iata ca exista totusi si optiuni pentru a face produsul accesibil, chiar daca nu va fi aceasta situatie din prima zi pentru toata lumea.

iphone 8 pret mare accesibil