Waze – Functia Mult asteptata a fost Lansata

Waze, in ersiunea 4.26, a fost lansata in cursul noptii trecute in App Store de catre compania cu acelasi nume, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de navigare ghidata in baza conditiilor de trafic de pe ruta pe care urmeaza sa o traverseze.

Waze in noua versiune ne ofera intr-un final posibilitatea de a ne inregistra propria voce pentru a avea parte de navigare ghidata pe iPhone. Aceasta functie a fost promisa de ceva vreme de catre creatorii aplicatiei Waze, iar acum ne putem utiliza de ea pentru a ne ghida singuri atunci cand utilizam serviciul prin traficul din diversele orase ale lumii.

Waze ofera inclusiv posibilitatea de a partaja rapid indicatiile pentru navigare ghidata cu prietenii si familia, diverse alte probleme de functionare fiind deasemenea rezolvate.

  • There’s a brand new Waze voice… and it’s yours! Record your own voice directions to guide you on the road
  • Easily share your voice directions with friends and family
  • Minor bug fixes and improvements

Aplicatia Waze este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

waze functie lansare

Articolul precedenteMAG – 10 iulie – Reduceri de Stoc la Mii de Produse
Articolul următoriOS 11 beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.