iOS 11 beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple mentinand traditia lansarii de versiuni beta ale iOS la doua saptamani una de cealalta. Foarte multa lume asteapta cu mare interes iOS 11 beta 3 pentru a vedea ce schimbari a mai facut compania Apple, dar si pentru a avea parte de rezolvari pentru unele dintre probleme primei versiuni beta.

iOS 11 beta 2 nu este cea mai buna versiune beta a iOS lansata pana acum, iar experienta de utilizare nu este groaznica, desi exista multe probleme care necesita rezolvare. iOS 11 beta 3 ar trebui sa aduca aceste rezolvari, partial sau complet, iar multa lume abia asteapta sa le aiba disponibile pe terminalele iPhone si iPad pe care au instalat deja iOS 11 inca de la inceputul lunii.

iOS 11 beta 3 este oferit de catre compania Apple deocamdata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, nu si pentru utilizatorii obisnuiti. Apple a lansat si prima versiune public beta a iOS 11 la sfarsitul lunii trecute, aceasta fiind practic versiunea beta, dar cu alta denumire, iar una noua va fi lansata avand in vedere ca acest nou build este oferit.

iOS 11 beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 3 poate fi instalat in momentul de fata de catre cei care au o versiune anterioara a sistemului de operare folosind functia Software Update, Actualizare Software. Va puteti folosi de ea accesand meniul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si urmand instructiunile de pe ecran pentru a instala iOS 11 beta 2 fara calculator si iTunes.

Pentru a instala iOS 11 beta 3 daca nu aveti o versiune anterioara a sistemului de operare in terminale, va puteti folosi de acest articol care va detaliaza cum instalati iOS 11. Daca vor exista noutati in iOS 11 beta 3 in comparatie prima versiune beta a iOS 11, in acest articol le veti gasi pe toate, asa ca nu uitati sa il accesati din nou in aceasta seara.

Separat de iOS 11 beta 3, compania Apple a lansat deasemenea tvOS 11 beta 3, watchOS 4 beta 3 si macOS High Sierra beta 3.

UPDATE: Iata si ce gasim pe partea de noutati iOS 11 beta 3 :

  • Modificari pentru interfata 3D Touch din Control Center pentru cateva dintre toggle-urile aplicatiilor importante;
  • Accesarea notificarilor din Notifications Center se face acum mult mai rapid, ele fiind vizibile, partial, atat cu o glisare de sus in jos, cat si cu una de jos in sus;
  • Pe tabletele iPad pot fi in sfarsit inchise aplicatiile folosind un gest de glisare de jos in sus, precum in trecut, folosirea unui buton special de inchidere nemaifiind necesara.
  • Performantele ecranului principal de aplicatii au fost imbunatatite, in special pentru mutarea de aplicatii, care sunt mult mai aproape de miscarile degetelor noastre;
  • Progresul incarcarii mesajelor in iCloud este acum afisat in sectiunea pentru Mesaje, Messages, din aplicatia Settings, Configurari;
  • Aplicatia Mail salveaza ultima setare pentru afisarea interfetei de utilizator;
  • Sistemul Smart Inverd, acel Dark Mode, este aplicat mult mai corect cand este activat;
  • Aplicatia App Store ne permite sa blocam redarea automata a clipurilor video pentru paginile aplicatiilor care au asemenea continut vizibil pentru noi;
  • Aplicatia Files permite preluarea de aplicatii din OS X Server.

iOS 11 beta 3