YouTube a actualizat aplicatia pentru iPhone si iPad

Aplicatia YouTube a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania YouTube, noua versiune a aplicatiei rezolvand cateva probleme de functionare foarte importante ce au fost reportate de catre utilizatorii din lumea intreaga.

Conform YouTube, in actualizarea disponibila astazi pentru utilizatorii globali, aplicatia are rezolvate o serie de probleme care afectau utilizarea de zi cu zi a aplicatiei. Performantele aplicatiei YouTube au fost deasemenea imbunatatite pentru toate dispozitivele, asa ca teoretic intreaga experienta de folosire ar trebui sa fie una cu mult mai buna.

  • Fixed bugs, improved performance, took out the garbage, mowed the front lawn, and now we need a little nap.

Aplicatia YouTube este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universa, din App Store.

youtube update iphone ipad

Articolul precedenteMAG – 10 iulie – huse de telefoane la 2 LEI
Articolul următoriOS 11 beta 3 – 100 de noutati pe iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.