iOS 11 beta 3 – 100 de noutati pe iPhone si iPad

iOS 11 beta 3 a fost lansat seara trecuta de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, doar dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS avand deocamdata acces la el. iOS 11 beta 3 pare sa rezolve multe probleme de functionare ale sistemului de operare iOS, versiunile beta anterioare avand o varietate de buguri care stricau total experienta de utilizare.

iOS 11 beta 3 a venit la doua saptamani dupa ce versiunea anterioara a iOS 11 a fost lansata si trebuie sa recunosc faptul ca o asteptam „cu sufletul la gura” din cauza numeroaselor probleme. iOS 11 beta 1 si beta 2 au fost lansate cu extrem de multe buguri nerezolvate, asa ca in iOS 11 beta 3 am descoperit ca multe dintre probleme au disparut, compania Apple parand sa se concentreze si pe experienta noastra de utilizare, intr-un final.

iOS 11 beta 3 are o parte dintre noutatile importante prezentate in clipul video de mai jos, asa ca puteti vedea rapid ceea ce urmeaza sa ne ofere sistemul de operare. Separat, in lista de mai jos aveti cele mai importante dintre schimbarile iOS 11 beta 3 care au fost descoperite pana in momentul de fata :

  • Modificari pentru interfata 3D Touch din Control Center pentru cateva dintre toggle-urile aplicatiilor importante;
  • Accesarea notificarilor din Notifications Center se face acum mult mai rapid, ele fiind vizibile, partial, atat cu o glisare de sus in jos, cat si cu una de jos in sus;
  • Pe tabletele iPad pot fi in sfarsit inchise aplicatiile folosind un gest de glisare de jos in sus, precum in trecut, folosirea unui buton special de inchidere nemaifiind necesara.
  • Performantele ecranului principal de aplicatii au fost imbunatatite, in special pentru mutarea de aplicatii, care sunt mult mai aproape de miscarile degetelor noastre;
  • Progresul incarcarii mesajelor in iCloud este acum afisat in sectiunea pentru Mesaje, Messages, din aplicatia Settings, Configurari;
  • Aplicatia Mail salveaza ultima setare pentru afisarea interfetei de utilizator;
  • Sistemul Smart Inverd, acel Dark Mode, este aplicat mult mai corect cand este activat;
  • Aplicatia App Store ne permite sa blocam redarea automata a clipurilor video pentru paginile aplicatiilor care au asemenea continut vizibil pentru noi;
  • Aplicatia Files permite preluarea de aplicatii din OS X Server;

iOS 11 beta 3 este, deocamdata, o actualizare buna pentru multi, asa ca sunt curios sa afli ce parere aveti voi despre update.

Articolul precedentYouTube a actualizat aplicatia pentru iPhone si iPad
Articolul următorHomePod este mai atractiv decat Apple Watch
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.