Samsung Galaxy S9 – Primul Test de Performante

Samsung Galaxy S9 este prezentat astazi intr-un prim presupus test de performante menit sa ne arate cat de puternic va fi noul smartphone.

Samsung Galaxy S9 apare astazi in ceea ce ne este prezentat ca fiind primul presupus test de performante pentru noul smartphone pe care compania Samsung l-ar putea lansa abia in 2018. Vorbim despre un presupus test de performante care poate fi falsificat pentru a sugera faptul ca vedem rezultatele unui Samsung Galaxy S9 , insa in realitate ar putea fi vorba doar despre ceva trucat.

Samsung Galaxy S9 este deocamdata foarte departe de lansare, insa acest presupus test de performante ne prezinta un smartphone Samsung cu numele de cod SM-G9650. Stim deja ca Samsung Galaxy S8 are numele de cod SM-G50x, asa ca acest nou cod descoperit in testul de performanta facut in Geekbench pare sa sugereze faptul ca ar fi vorba despre Samsung Galaxy S9, succesorul sau normal.

Samsung Galaxy S9, presupus a aparea in acest benchmark, ar functiona si cu ajutorul unui chip Qualcomm Snapdragon 845, adica viitoarea generatie de procesoare ale Qualcomm. Este de asteptat ca Samsung Galaxy S9 aiba in unele modele implementate acest chip, iar in restul cel Exynos al companiei Samsung, asa ca pana aici informatiile par sa se potriveasca pentru a-i confirma “identitatea”.

Samsung Galaxy S9 – primul test de performante

Samsung Galaxy S9 prezentat in acest test ar avea 4 GB RAM si cel putin unele dintre cele 4 procesoare ar functiona la o frecventa de 1.7 GHz, punctajul in testul de performanta fiind de 7371 puncte. Nu exista o separatie pentru teste single-core si multi-core, insa acest presupus Samsung Galaxy S9 ruleaza Android 7.1.2, deci teoretic ar trebui sa fie un test destul de real, mai ales ca este vizibil in website-ul Geekbench.

Samsung Galaxy S9 nu are pana acum prezentate specificatii, asa ca tot ceea ce vedem acum ar putea veni de la un prototip pe care Samsung il are in dezvoltare. Desi este de asteptat ca procesoarele sa aiba frecventa mai mare, avand in vedere ca Samsung Galaxy S9 foloseste un procesor inca nelansat, e posibil ca Geekbench sa nu-i citeasca in mod corect frecventele normale de lucru, problema intalnita si in trecut.

Samsung Galaxy S9 din acest aparent test are si doar 4 GB RAM integrati, iar asta desi multa lume asteapta si vrea 6 GB RAM de la compania Samsung in acest model. Exista posibilitatea ca Samsung sa implementeze 6 GB RAM in Samsung Galaxy S9, dar desigur ca totul depinde de viailitatea oferirii unei cantitati atat de mari de memorie RAM in smartphone-ul de anul viitor.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat cel mai probabil in februarie, sau martie 2018, lansarea urmand a avea loc mai tarziu.

samsung galaxy s9 test performante

1 COMENTARIU