Samsung Galaxy S9 va avea o functie a iPhone 8

Samsung Galaxy S9 va avea un cititor de amprente integrat in ecran, asa cum va oferi si compania Apple in iPhone 8 incepand de anul acesta.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in 2018 de catre compania Samsung, iar ieri v-am spus una dintre noutatile majore pe care acest smartphone le va aduce pentru utilizatori. Vorbim despre noi tipuri de procesoare produse folosind procese de fabricatie de 7nm si 8nm, Samsung Galaxy S9 urmand a oferi performante de top, dar si o autonomie mult mai buna pentru utilizatori.

Separat de acestea, Samsung Galaxy S9 urmeaza a aiba si o noua tehnologie anuntata in cursul acestei zile de catre compania Qualcomm si demonstrata intr-un smartphone Vivo. Vorbim despre un cititor de amprente care va fi integrat sub ecranul Samsung Galaxy S9 anul viitor, compania Qualcomm confirmand faptul ca orice platforma dezvoltata de ea il va putea folosi in 2018.

Stim deja ca Samsung Galaxy S9 va folosi un chip Qualcomm cu procesor al acestei companii, deci este clar ca va fi 100% compatibil si cu acest cititor de amprente integrat in ecran. In aceasta idee, exista sanse infime ca Samsung sa nu implementeze in Samsung Galaxy S9 un cititor de amprente sub ecran, avand in vedere ca anul acesta a incercat sa ofere functia, dar nu a putut-o finaliza.

Samsung Galaxy S9 va avea o functie a iPhone 8

iPhone 8 urmeaza sa fie primul smartphone care va avea un cititor de amprente integrat sub ecran, iar Samsung Galaxy S9 ar putea fi al doilea, daca Vivo nu se va grabi. Este imposibil ca vreun smartphone Android sa aiba o asemenea tehnologie anul acesta, Qualcomm anuntand ca abia in 2018 o va putea furniza, dar Samsung Galaxy S9 va fi oricum lansat pe piata abia anul viitor.

In aceasta idee, Samsung Galaxy S9 se va bucura cu siguranta de cititorul de amprente inregrat in ecran, mai ales ca iPhone 8 il va avea disponibil de anul acesta. Cei de la Samsung au fost aspru criticati pentru ca Samsung Galaxy S8 are un cititor de amprente in carcasa, langa camera, iar cu Samsung Galaxy S9 vor incerca cel mai probabil sa evite o asemenea greseala.

“We are excited to announce Qualcomm Fingerprint Sensors because they can be designed to support sleeker, cutting-edge form factors, unique mobile authentication experiences, and enhanced security authentication. This provides OEMs and operators with the ability to offer truly distinct, differentiated devices with added value on truly groundbreaking new devices.”

Samsung ia de obicei unele decizii foarte proaste pentru smartphone-urile sale, dar cred cu tarie ca neutilizarea unui cititor de amprente in ecranul Samsung Galaxy S9 nu se va afla printre ele. Cred ca Samsung Galaxy S9 va avea aceasta tehnologie si in principal pentru ca iPhone 8 o va avea, asa ca vom avea parte de smartphone-uri mult mai usor de folosit decat in prezent.

Voi ce parere aveti, credeti ca vom vedea un cititor de amprente in ecranul Samsung Galaxy S9 ?

samsung galaxy s9 functie iphone 8