Facebook a Lansat o noua Functie pe iPhone

Facebook a lansat noaptea trecuta o noua functie pe iPhone, ea avand denumirea Explore Feed si permitand descoperirea de continut nou.

Facebook a lansat in cusul noptii trecute o noua functie foarte importanta pentru iPhone si iPad, ea fiind testata inca de anul trecut in aplicatia pentru iOS. Vorbim despre o functie noua pentru News Feed, care in aplicatia pentru iPhone si Android are denumirea Explore Feed, Facebook ajutandu-ne sa descoperim mult mai mult continut decat pana acum pentru a vedea zlnic.

Facebook a inceput sa le ofere unor utilizatori, de la inceputul anului trecut, posibilitatea de a descoperi continut de la oameni si pagini pe care nu ii/le urmaresc. Facebook a numit functia Explore Feed, pentru ca ea ne permite sa descoperim acest continut de la surse care in mod normal nu ar ajunge in atentia noastra pentru ca nu am avut vreo interactiune cu ele vreodata.

Facebook a integrat functia Explore Feed in meniul More aplicatiei cu o iconita care are forma unei rachete, accesarea sa afisand tot acest continut. Facebook vrea sa ne folosim de aceasta noua functie pentru terminalele noastre pentru a avea posibilitatea de a descoperi informatii si de a ne extinde orizonturile folosind un meniu care s-ar putea dovedi a fi extrem de util pentru toata lumea.

Facebook a Lansat o noua Functie pe iPhone

Facebook a confirmat faptul ca noua functie este acum disponibila pentru utilizatorii sai din lumea intreaga, acestia urmand a o putea vedea gradual incepand de ieri. Aplicatia Facebook a fost actualizata in cursul noptii trecute, deci cel mai probabil a fost activata atunci pentru toata lumea, insa butonul apare gradual pentru ca serverele Facebook isi actualizeaza schimbarile gradual.

Facebook afiseaza in aceasta noua sectiune doar continut care este relevant pentru noi in baza interactiunilor avute in trecut cu persoane sau pagini din reteaua de socializare. Facebook face in mod normal recomandari de pagini pe care ar trebui sa le urmarim, iar aceasta noua sectiune este o extensie a acestor functii, totul pentru a ne ajuta pe noi sa descoperim mai mult continut util.

“We are testing a complementary feed of popular articles, videos, and photos, customized for each person based on content that might be interesting to them. We’ve heard from people that they want an easy way to explore new content they haven’t connected with yet.”

Facebook incearca practic sa ghiceasca ceea ce ne-ar interesa si afiseaza continutul in aceasta sectiune, dar desigur ca depinde de noi daca acel continut este util, sau nu. Cred ca Facebook isi va imbunatati in timp algoritmul cu ceea ce afiseaza acolo, asa ca daca nu sunteti multumiti de ceea ce vedeti in acest moment, lucrurile s-ar putea schimba in bine in viitor.

Facebook face in mod constant schibmari in aplicatia sa pentru a ne oferi cat mai multe functii utile, iar aceasta este una care merita avuta in vedere.

facebook noua functie iphone