Facebook – Noua Functie pentru Aplicatia iPhone

Facebook testeaza o noua functie pentru camera iPhone, care permite inregistrarea de imagini animate tip GIF pe care sa le publicam in retea.

Facebook a inceput sa testeze o noua functie foarte interesanta pentru aplicatie disponibila pentru terminalele iPhone, aceasta fiind disponibila deja pentru unii utilizatori. Vorbim despre o aplicatie dedicata camerei terminalelor noastre iPhone, compania Facebook gandindu-se ca ne poate convinge sa cream mai mult continut care sa poata fi partajat direct din terminalele noastre, oriunde.

Facebook a adaugat o noua optiune pentru crearea de imagini animate de tip GIF in sectiunea aplicatiei Facebook pentru inregistrarea de poze si clipuri video. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta noua optiune pregatita de catre compania Facebook pentru noi, ea oferind posibilitatea de a crea cel mai popular tip de imagini partajate prin reteaua de socializare.

Facebook ne permite ca in loc sa inregistram poze, sau clipuri video, folosind functia Camera din aplicatia sa, sa inregistram imagini animate de tip GIF pe care sa le partajam. imaginile de tip GIF create cu aceasta functie a aplicatiei Facebook au doar cateva secunde, asa cum au in mod normal imaginile animate si desigur ca nu au niciun fel de sunet atasat, spre deosebire de cele Live Photo.

Facebook – Noua Functie pentru Aplicatia iPhone

Facebook ofera, desigur, posibilitatea de a aplica si unele efecte asupra pozelor GIF pe care le inregistram, iar daca dorim avem inclusiv rame disponibile. Facebook permite publicarea acestor imagini de tip GIF pe conturile noastre publice, dar in acelasi timp permite adaugarea lor si in story-urile zilnice pe care le publica pentru a le spune prietenilor nostri ceea ce facem.

Facebook are obiceiul de a testa functiile de acest gen cu un numar restrans de utilizatori inainte de a le lansa public pentru toata lumea in ideea de a verifica utilitatea lor. In momentul de fata Facebook pare sa testeze functia doar pe terminalele iPhone, astfel ca pe terminalele Android ea putand fi oferita mai tarziu decat in cazul celor ale Apple, dar desigur ca nimeni nu poate spune sigur asta acum.

Facebook s-a concentrat foarte mult pe popularizarea imaginilor animate de tip GIF in ultimele saptamani, asa ca este normal sa vedem ceva de acest gen testat acum de catre companie. Facebook incearca in mod constant sa ofere functii noi pentru cei peste 1 miliard de utilizatori ai aplicatiei mobile pentru iPhone, iPad, Android si alte tablete, asa ca mai mereu vom avea cate ceva nou disponibil.

Facebook v-ar putea activa si voua functia aceasta noua, asa ca daca sunteti interesati de ea, puteti verifica sectiunea pentru camera.

facebook functie aplicatia iphone