iPhone 8 – doua Noutati Majore Confirmate

iPhone 8 are astazi doua noutati majore confirmate de catre o sursa apropiata companiei Apple, ea detaliind o parte a procesului de dezvoltare.

iPhone 8 a fost prezentat saptamana trecuta ca fiind in continuare in proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple si a ca exista o panica generana in randul angajatilor Apple. Totul ar avea la baza faptul ca pana acum nu s-a gansit o metoda de a finaliza dezvoltarea functiei de incarcare wireless a iPhone 8, care sa permita lansarea sa impreuna cu iOS 11, probabil pe la mijlocul lunii septembrie.

iPhone 8 a fost prezentat deasemenea ca avand unele functii inca in proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, cei din Cupertino nefiind deocamdata hotarati ce sa ofere in final in noul smartphone. Ei bine un jurnalist apropiat al conducerii celor de la Apple a afirmat ca iPhone 8 are dezvoltarea finalizata sigur, cel putin pentru partea de componente, iar acum se afla in prices final de valizare a lor.

iPhone 8 nu are deocamdata finalizat software-ul, astfel ca functiile care vor ajunge, sau nu, in iOS 11 sunt inca in proces de validare in cadrul Apple. In aceasta idee, este posibil ca incarcarea wireless sa nu fie lansata impreuna cu iPhone 8 in cursul lunii septembrie, desi ar terminalul ar putea avea componentele integrate, iOS 11 ar putea sa nu stie cum sa le foloseasca pentru a permite incarcarea.

iPhone 8 – doua noutati majore confirmate

iPhone 8 ar putea fi lansat intr-o situatie similara cu cea in care am vazut iPhone 7 Plus anul trecut, adica functia de incarcare wireless sa fie disponibila bia incepand cu iOS 11.1. Situatia este comparata cu cea in care functia Portret a fost lansata cu intarziere de catre Apple, insa incarcarea wireless pentru iPhone 8 este mai importanta si asteptata de un numar mult mai mare de utilizatori.

iPhone 8 are totusi o noutate majora confirmata, mai exact camera duala 3D cu senzori cu laser si infrarosu, aceasta reprezentand un upgrade major fara de ceea ce exista in iPhone 7 Plus. S-a zvonit ca si camera frontala a iPhone 8 va fi 3D si cu senzoru cu laser, sau infrarosu, insa deocamdata nu se stie sigur daca ambele vor avea aceste caracteristici, sau doar una dintre ele.

“That sort of matches up with what I heard — that inductive charging might miss the September debut because the software isn’t ready. I have not heard anything about any sort of “panic”. But I think it’s bonkers to think that Apple is still working on hardware decisions like this in the middle of July.”

iPhone 8 nu are alte noutati confirmate, insa jurnalistul sustine ca in baza acestor noutati s-ar justifica un pret de vanzare de minim 1000 de dolari, sau euro, pentru smartphone. Unii analisti au afirmat ca Apple ar putea cere pana in 1200 de dolari, sau euro, pentru iPhone 8, asa ca ramane de vazut ce decizii se vor lua in final pentru terminal si cat va trebui sa plati noi pentru a ne bucura de functii.

iphone 8 noutati confirmate