iPhone 8 apare intr-o Comparatie cu iPhone 7

iPhone 8 apare intr-o comparatie detaliata cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru a ne arata ce vom primi din toamna de la compania Apple.

iPhone 8 apare astazi intr-o noua comparatie cu iPhone 7, iPhone 7S si iPhone 5S, o macheta a viitorului smartphone aratandu-ne ceva ce vom vedea oficial abia in septembrie. In imaginile de mai jos puteti vedea cum va fi plasat iPhone 8 in oferta de smartphone-uri a companiei Apple, in toamna el urmand a fi prezentat in compania iPhone 7S si iPhone 7S Plus in locul modelelor actuale de smartphone-uri Apple.

iPhone 8 este gandit pentru a avea un loc intermediar in oferta companiei Apple, dimensiunile sale plasandu-l intre iPhone 7S si iPhone 7S Plus din punct de vedere al marimilor. iPhone 8 va fi aproximativ la fel de mare ca un iPhone 7S, dar va avea un ecran chiar mai mare decat cel al iPhone 7S Plus si probaibl va fi cumprat de catre foarte multi clienti tocmai multumita acestei combinatii.

iPhone 8 comparat cu iPhone 7S ne arata cum a evoluat linia de smartphone-uri Apple n ultimii 4 ani, evolutia fiind una colosala si probabil peste 4 ani vom spune exact acelasi lucru. Apple vrea ca iPhone 8 sa sparga gura targului in aceasta toamna, iar in baza a ceea ce vedem aproape in fiecare zi, se pare ca vom avea parte de surprize foarte interesante de la americani.

iPhone 8 are un design foarte frumos in versiunea neagra, pentru ca acel decupaj cu camera frontala 3D nu este vizibil chiar atat de clar, insa sunt curios care este parerea voastra.

iPhone 8 comparatie iPhone 7

iPhone 8 comparatie iPhone 7 1

iPhone 8 comparatie iPhone 7 2

iPhone 8 comparatie iPhone 7 3

iPhone 8 comparatie iPhone 7 4

iPhone 8 comparatie iPhone 7 5

iPhone 8 comparatie iPhone 7 6

iPhone 8 comparatie iPhone 7 7

iPhone 8 comparatie iPhone 7 8