iPhone – jocurile grozave cu povesti de neuitat

Unforgettable Stories este o noua sectiune de aplicatii pe care compania Apple a publicat-o in AppStore pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga. Dupa cum ii spune si numele, sectiunea contine doar jocuri ale caror actiune este atat de buna incat nu le vom uita vreodata povestile impresionante care stau la baza lor.

Vorbim despre o serie de jocuri pentru care dezvoltatorii au creat lumi virtuale foarte complexe in care noi ne putem pierde cateva ore bune zilnic jucandu-le. Aceste jocuri au demonstrat ca au succes, iar gameplay-ul lor este actualizat constant de catre dezvoltatori pentru a ne oferi o experienta cat mai buna de joc in timpul folosiri lor.

De la Game of Thrones si pana la Final Fantasy, compania Apple ne recomanda o multitudine de jocuri cu povesti epice, unele dintre ele fiind o extensie a unor filme, sau seriale. Mai mult decat atat, unele au diverse episoade oferite suplimentar de catre dezvoltatori, astfel ca experienta este cu mult extinsa in timpul folosirii.

Toate aceste jocuri au fost testate de catre angajatii companiei Apple inainte de a ne fi recomandate, astfel ca indiferent ce veti alege, stiti ca faceti o alegere foarte buna.

Sectiunea de jocuri numita Unforgettable Stories poate fi accesata prin AppStore numand acest link.

iPhone - jocurile grozave povesti neuitat