Samsung Lanseaza in Avans o Functie a iOS 11

Samsung a anuntat in cursul zilelor trecute o noua aplicatie pentru Android numita Game Live, aceasta permitand transmiterea pe retelele de socializare a sesiunilor de jocuri facute de catre utilizatori. Noua aplicatie a celor de la Samsung este gandita in totalitate pentru gameri, acestia putandu-le arata prietenilor cum se joaca de pe terminalele companiei coreene, putandu-i motiva pe unii sa faca acelasi lucru cand simt nevoia.

Samsung a lansat aplicatia Game Live pentru a le permite clientilor sai cu smartphone-uri sa transmita in direct pe Twitch, Facebook, sau YouTube, orice sesiuni de jocuri facute in terminale. Functia este una faorte utila, deoarece Samsung ofera compatibilitate pentru toate jocurile disponibile in terminalele sale si ofera inaintea companiei Apple o functie care va fi disponibila incepand cu iOS 11 pentru noi.

Samsung a vazut, cel mai probabil, ca iOS 11 urmeaza sa aiba o functie similara care permite inregistrarea ecranului iOS si transmiterea imaginilor in direct. Deocamdata iOS 11 nu are optiuni pentru locatiile in care sunt transmise aceste imagini, insa cel mai probabil compania Apple ne va permite sa aratam totul pe retelele de socializare din intreaga lume, la fel ca Samsung, altfel functia nu ar prea avea rost.

Samsung lanseaza in avans o functie a iOS 11

Samsung limiteaza transmisiunile in direct la fisiere video ce au maxim 4 GB in dimensiune, deci doar aproximativ 200 de minute de joc din terminale. Desigur ca rezolutia poate fi schimbata, iar reducerea acesteia din aplicatia celor de la Samsung va permite efectuarea de transmisiuni pentru durate mai lungi de timp, asa ca totul este la decizia utilizatorilor care o folosesc.

Samsung ofera posibilitatea de a face transmisiunile cu sunet, sau fara, inclusiv cu optiunea ca utilizatorii sa vorbeasca peste sunetul care este redat in mod normal de catre joc. Toate transmisiunile facute folosind aplicatia Samsung sunt salvate in smartphone-uri, asa cum se intampla si cu ceea ce face iOS 11 prin noua functie pe care o va oferi compania Apple pentru noi.

Samsung a gandit practic noua functie pentru ca utilizatorii sai sa aiba acest sistem inainte de lansarea iOS 11, dar va fi interesant de vazut ce va oferi si compania Apple.

samsung lanseaza functie ios 11