YouTube a actualizat aplicatia pentru iPhone si iPad

YouTube a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania YouTube, noua versiune a aplicatiei rezolvand cateva probleme de functionare foarte importante ce au fost reportate de catre utilizatorii din lumea intreaga.

YouTube, in actualizarea disponibila astazi pentru utilizatorii globali, aplicatia rezolva o problema care genera redarea clipurilor video fara sunet in aplicatia pentru iPhone si iPad. Incepand de acum, YouTube va reda sunetele fara probleme pentru toata lumea, asa ca nu veti mai avea vreo dificultate in a utiliza aplicatia.

  • Fixed issue where returning to YouTube app caused the video to play with no sound

YouTube este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universa, din App Store.

YouTube actualizat iPhone iPad

Articolul precedenteMAG – 17 iulie – Oferte la Bateriile Externe
Articolul următorOnePlus 5 are o noua Problema Penibila
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.