Prima Pagina OnePlus OnePlus 5 are o noua Problema Penibila

OnePlus 5 are o noua Problema Penibila

OnePlus 5 are o problema foarte penibila care reseteaza unitatile si pune in pericol vietile utilizatorilor care nu pot apela serviciile de urgenta la nevoie.

OnePlus 5 nu are parte de lansarea perfecta deoarece utilizatorii care au cumparat noul smartphone al celor de la OnePlus au descoperit o noua problema penibila a dispozitivului. Din pacate, spre deosebire de problema ecranului montat invers in OnePlus 5, aceasta din urma chiar pune in pericol vietile utilizatorilor si in anumite situatii i-ar putea impiedica pe acestia sa ceara ajutorul in cazul in care au nevoie.

OnePlus 5, conform unora dintre utilizatorii americani, reporneste singur in momentul in care este apelat serviciul de urgenta 911 folosind aplicatia Telefon din terminal. In clipul video de mai jos aveti o demonstratie a problemei complet neobisnuite a OnePlus 5, terminalul refuzand sa duca apelul la capat si repornid automat fara sa existe vreo explicatie logica pentru aceasta problema foarte grava, care daca este raportata la autoritati poate duce si la scoaterea sa de pe piata.

OnePlus 5 a avut aceasta problema descoperita de catre un barbat care dorea sa apeleze serviciul de urgenta 911 pentru a raporta un incendiu, asa ca va imaginati cat de mare a fost problema pentru el. Separat de americani, inclusiv britanicii cu terminale OnePlus 5 au raportat faptul ca dispozitivele se reseteaza in mod complet neobisnuit in momentul in care incearca sa apeleze serviciul de urgenta 999, deci problema nu este legata de un anumit numar.

OnePlus 5 are o noua problema penibila

OnePlus 5 are aceasta problema raportata de catre un numar mic de persoane deocamdata, dar asta si pentru ca putine persoane ajung sa apeleze la serviciile de urgenta in viata reala. Numerele de telefon ale serviciilor de urgenta sunt apelate de extrem de putine ori, sau deloc, de catre o persoana intr-un an, asa ca problema OnePlus 5 ar putea fi cu mult mai mare decat pare la o prima vedere.

OnePlus 5 impiedica efectiv oamenii sa ceara ajutor in momentul in care au nevoie, iar din moment ce oameni din 2 tari au raportat problema, este destul de clar ca ea este una generala. In aceasta idee, daca veti avea ocazia de a folosi OnePlus 5 in Romania, este bine de stiut ca si apelarea serviciului de urgenta 112 ar putea fi imposibila, deci ar fi bine sa aveti un telefon de rezerva la voi.

OnePlus 5 are aceasta problema raportata deja la compania OnePlus, iar aceasta a confirmat ca investigheaza situatia pentru a rezolva ceea ce pare a fi un bug software. Este fara dubiu faptul ca OnePlus 5 va avea problema rezolvata, dar ea este una critica ce nu trebuia sa existe de la bun inceput in terminale, insa iata ca produsele ieftine nu sunt intoteauna chiar atat de bune.

Looks like I should fix this soon

Posted by Nick Morrelli on 17 Iulie 2017

 • BurN®

  In lumea android probeleme nu sunt o noutate. Plasticuri cu android la ce te poți astepta

 • Mostwnted

  Nu cred ca americanii sau englezii sunt saraci cand vine vorba de raportul venituri / putere de cumparare, mai ales pentru telefoane sau daca le iau la abonamente … La tine vad ca lumea se imparte in saraci si bogati in functie de ce telefon au… Cam saraca gandire … pacat de camasa aia dupa tine !!

 • Srb Srb

  Saracia la mine intra cei ce castia de la 0 la 15.000$/luna

 • Srb Srb

  Stai calm ca daca mergi in state vezi multa saracie si pe acolo,daca eviti anumite zone

 • Mostwnted

  Pai si cum poti sa spui ca o persoana care castiga cateva mii de dolari pe luna a ales OnePlus din cauza banilor? Logica ta e cam saraca si lasa de dorit … Sa inteleg ca tu te incadrezi in categoria celorlalti cu peste 20 mii pe luna?

 • Mostwnted

  Iar OnePlus nu e un telefon ieftin … Dar tu asociezi Android cu ieftin si poate de aia … mai mult nu poti, n-ai ce sa faci!!

 • Mostwnted

  Ma refer la clasa medie … puterea de cumparare in general comparata cu alte tari, cum ar fi Romania!!

 • Srb Srb

  Logic,Romania ca putere de cumparare este aproape 0

 • Srb Srb

  Pai exista cineva ce a ales one plus 5 si are zeci de mii de euro lunar?
  Pai e un om ce nu il intereseaza sau nu este pasionat

 • Mostwnted

  Ai zis ca sărăcia la tine înseamnă cei cu venituri intre 0 și 15-20 mii de dolari… Ce sa faci… Atâta poți…nu are cum sa ia cineva în serios ce scrii tu pe aici 🙂

 • Mostwnted

  Nu zeci de mii… Câteva mii.. Îți permiți orice smartphone când castigi mii de euro sau dolari!

 • Srb Srb

  Nu prea. Eu nu as da 800-1000$ pe un kkt de telefon fie el iphone sah s8 prefer cu acei bani sa fac vacante

 • Srb Srb

  Pai da,cei cu 5000$ sa fim seriosi traieste ok dar nu poti sa zici ca are bani sa isi permita choar orice

 • Mostwnted

  Orice smartphone am zis… Si în afara au abonamente ok raportare la venituri… La un salariu de 2000-4000 îți iei ce smartphone vrei tu la abonament.. Deci și săracii își pot permite chiar și iPhone…

 • Srb Srb

  Da isi permit dar nu in conditiile mele. Cei care au 2-3 case masini si au 5000$ atunci da e ok sa dai o data pe an 500-1000$ pe un kkt
  La mine 5000$ e f putin pt ca eu schimb si telefonul si mac si ipad cele din urma din 2 in 2 ani
  Deci eu am alte cheltuieli la care nu m-as uita daca as avea 5000$

 • mcaangi

  Ai de plm …

 • olixman

  Problema asta penibila, s-a rezolvat in cateva zile de la primul post pe forumurile OnePlus, printr-un update.