OnePlus 5 are o noua Problema Penibila

OnePlus 5 are o problema foarte penibila care reseteaza unitatile si pune in pericol vietile utilizatorilor care nu pot apela serviciile de urgenta la nevoie.

OnePlus 5 nu are parte de lansarea perfecta deoarece utilizatorii care au cumparat noul smartphone al celor de la OnePlus au descoperit o noua problema penibila a dispozitivului. Din pacate, spre deosebire de problema ecranului montat invers in OnePlus 5, aceasta din urma chiar pune in pericol vietile utilizatorilor si in anumite situatii i-ar putea impiedica pe acestia sa ceara ajutorul in cazul in care au nevoie.

OnePlus 5, conform unora dintre utilizatorii americani, reporneste singur in momentul in care este apelat serviciul de urgenta 911 folosind aplicatia Telefon din terminal. In clipul video de mai jos aveti o demonstratie a problemei complet neobisnuite a OnePlus 5, terminalul refuzand sa duca apelul la capat si repornid automat fara sa existe vreo explicatie logica pentru aceasta problema foarte grava, care daca este raportata la autoritati poate duce si la scoaterea sa de pe piata.

OnePlus 5 a avut aceasta problema descoperita de catre un barbat care dorea sa apeleze serviciul de urgenta 911 pentru a raporta un incendiu, asa ca va imaginati cat de mare a fost problema pentru el. Separat de americani, inclusiv britanicii cu terminale OnePlus 5 au raportat faptul ca dispozitivele se reseteaza in mod complet neobisnuit in momentul in care incearca sa apeleze serviciul de urgenta 999, deci problema nu este legata de un anumit numar.

OnePlus 5 are o noua problema penibila

OnePlus 5 are aceasta problema raportata de catre un numar mic de persoane deocamdata, dar asta si pentru ca putine persoane ajung sa apeleze la serviciile de urgenta in viata reala. Numerele de telefon ale serviciilor de urgenta sunt apelate de extrem de putine ori, sau deloc, de catre o persoana intr-un an, asa ca problema OnePlus 5 ar putea fi cu mult mai mare decat pare la o prima vedere.

OnePlus 5 impiedica efectiv oamenii sa ceara ajutor in momentul in care au nevoie, iar din moment ce oameni din 2 tari au raportat problema, este destul de clar ca ea este una generala. In aceasta idee, daca veti avea ocazia de a folosi OnePlus 5 in Romania, este bine de stiut ca si apelarea serviciului de urgenta 112 ar putea fi imposibila, deci ar fi bine sa aveti un telefon de rezerva la voi.

OnePlus 5 are aceasta problema raportata deja la compania OnePlus, iar aceasta a confirmat ca investigheaza situatia pentru a rezolva ceea ce pare a fi un bug software. Este fara dubiu faptul ca OnePlus 5 va avea problema rezolvata, dar ea este una critica ce nu trebuia sa existe de la bun inceput in terminale, insa iata ca produsele ieftine nu sunt intoteauna chiar atat de bune.

Looks like I should fix this soon

Publicată de Nick Morrelli pe Luni, 17 iulie 2017