Prima Pagina iPhone Data Widget – afiseaza în Notifications Center traficul de date este disponibila...

Data Widget – afiseaza în Notifications Center traficul de date este disponibila GRATUIT

Data Widget este o aplicație foarte simplă disponibilă de nu foarte mult timp în App Store pentru iPhone, iPad și iPod Touch, ea permițându-ne să ne monitorizăm rapid traficul de date consumat direct din Notifications Center-ul iOS 8.

După cum puteți vedea deja din imaginea de mai sus, aplicația implementează în Notifications Center un widget ce afișează traficul de date consumat de către noi indiferent de perioada de timp în care a fost făcut.

Widget-ul preia informațiile direct din counter-ul iOS-ului, astfek că veți ști oricând exact ce trafic de date ați consumat folosindu-vă terminalul.

THE FIRST IOS DATA WIDGET, A SINGLE SWIPE IS ALL! IT TAKES A CREATIVE DESIGN NAMED DOUBLE PROGRESS, WHICH BRINGS TIME AND DATA IN ONE SIMPLE DIAGRAM. YOU CAN SEE ALL AT A GLANCE . COMPATIBLE WITH ALL CARRIER NETWORKS! REAL-TIME MONITORING,HISTORY. GREEN APP: NO CONSUMPTION DATA, NO GPS, NO ADS.

Deși widget-ul poate fi o metodă excelentă de a monitoriza traficul de date consumat, nu vă recomand să vă administrați alocația lunară de trafic din abonament în baza sa deoarece operatorii de telefonie mobilă calculează diferit conectările voastre.

Data Widget este disponibilă pentru DESCĂRCARE GRATUITĂ în format universal în App Store.

data-widget-gratuit-iphone

 • Darius

  Nu îl afișează corect, am verificat la cost control și îmi indica altceva acolo

 • Guldur

  Folosesc aplicatia de cateva luni. Meniul IOS settings-cellular-current period imi arata un consum de 3.5 GB luna asta. Data Widget imi arata 1.94 GB luna asta, iar aplicatia Orange imi arata ca am consumat 2.5 GB luna asta.

 • kla

  Meniul ios iti cumulează si Wi-Fiul

 • alex.ciocana

  :)) înseamnă ca merge brici

 • Guldur

  Nu-mi cumuleaza si Wi-Fi ca altfel as fi avut muuult peste 10 GB, urmaresc filme online pe wifi. Plus ca meniul IOS este doar sub Cellular Data. Nu are legatura cu WIFI.

 • Nelu Bodea

  Il folosesc de aproape 2 ani. E destul de bun