Apple Lanseaza Castile Beats Balmain

Apple a anuntat in cursul noptii trecute lansarea unei noi perechi de casti Beats, acestea avand design-ul creat de catre Balmain. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata noile casti Beats cu noul design, dar si geanta in care ele pot fi tinute de catre cumparatori in momentul in care calatoresc, designerii gandindu-se la noul produs si la accesoriile cu care acesta este livrat.

Apple a incheiat si un contract de promovare pentru noile casti Beats, astfel ca ele vor fi promovate de catre Kylie Jenner, aceasta urmand a isi folos imaginea pentru a le face populare. Powerbeats 3 Wireless Earphones si Beats Studio Wireless sunt cele doua perechi de casti care sunt lansate cu acest nou design, compania Apple considerand probabil ca ele vor avea un succes mai mare pe piata in acest nou format.

Apple a vopsit aceste casti intr-o culoare roz deschisa, pe care o numeste Safari, diverse elemente fiind vopsite in culoarea aurie pentru o combinatie perfecta. Conform designerului, combinatia de culori are reprezenta viziunea lui Rousteing pentru un safari urban, insa ele reprezinta in acelasi timp si design-ul iconit al Balmain, Apple avand mare incredere ca accesoriile sale vor fi foarte populare dupa lansare.

Apple intentioneaza sa vanda castile Powerbeats 3 Wireless Earphones la pretul de 250 de dolari, in timp ce pentru castile Beats Studio Wireless intentioneaza sa ceara 600 de dolari.

“Both Beats by Dr. Dre and Balmain are connected by a love for music, fashion and culture. We celebrate diversity, innovation, and the constant challenging of status quo. It’s with this very connection that our unique partnership was born. A shared belief that without the diversity that music brings us, our world would be nothing. Music is the thread that connects us all, allowing us to dream, and giving us a way to escape.”

Apple Beats Balmain