iOS 10.3.3 Downgrade la iOS 10.3.2 pe iPhone si iPad

iOS 10.3.3 downgrade la iOS 10.3.2 este posibil pe iPhone si iPad multumita faptului ca inca mai sunt semnate SHSH-uri pentru vechea versiune a sistemului de operare. Apple a lansat iOS 10.3.3 pentru iPhone si iPad saptamana aceasta, iar acum oricine o poate instala in propriul temrinal, asa ca era normal sa avem si posibilitatea de a face downgrade, procedura putand fi efectuata pentru o perioada limitata de timp.

iOS 10.3.3 downgrade la iOS 10.3.2 putem face doar cat Apple mai semneaza SHSH-uri pentru aceasta versiune veche a iOS, deci va trebui sa va grabiti. In baza a ceea ce a facut pana acum compania Apple, se pare ca semnarea de SHSH-uri pentru iOS 10.3.2 va mai fi facuta timp de una sau doua saptamani, dar dupa aceea totul va fi blocat si vom mai putea instala doar iOS 10.3.3 in terminalele noastre.

iOS 10.3.3 rezolva o problema majora de securitate a iPhone si iPad, iar acesta este unul dintre principalele motive in baza caruia ar trebui instalat in iDevice-uri. Avand in vedere ca nu se preconizeaza lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 10.3.2 prea curand, motive de a reveni si a renunta la iOS 10.3.3 nu prea sunt, asa ca ganditi-va bine inainte de a prin aceasta procedura pentru a nu o face in mod inutil.

iOS 10.3.3 Downgrade la iOS 10.3.2 pe iPhone si iPad

Inainte de a face downgrade de la iOS 10.3.3 la iOS 10.3.2, este recomandabil sa faceti un backup datelor din terminalele voastre folosind iCloud sau iTunes. Acel backup nu va fi utilizabil in iOS 10.3.2, insa va veti putea folosi de el daca veti mai instala iOS 10.3.3, sau o versiune mai mare in viitor, asa ca este foarte bine sa le aveti disponibile.

  1. Descarcati iOS 10.3.2.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Dupa finalizarea acestei proceduri, veti avea 10.3.2 instalat pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre si va veti bucura de tot ceea ce ofera el. Desigur ca puteti instala iOS 10.3.3 inapoi oricand, atat timp cat Apple il mai semneaza, deci puteti reveni si la cea mai recenta versiune, sau la una beta pe care compania Apple ne-o va pune la dispozitie.

ios 10.3.3 downgrade ios 10.3.2 iphone ipad

2 COMENTARII

  1. Zaone, aparent codurile de decriptare pt terminalele cu procesor A5 au fost publicate (vezi pe iClarified). Ai putea sa ne furnizezi mai multe informații ? De exemplu cum sa folosim odyseus și la ce versiuni putem face downgrade? Dacă avem nevoie de shsh in acest caz. Mersi anticipat.

  2. Nu mai stie. L-ai blocat :))) m-am apucat de facut curat in bookmarks unde gsisem articole din 2008 salvate. Ce frumos erau scrise si comentariile erau foarte frumoase. Acum articolele sunt marca kanal d, iar commenturile aunt de toata jena. De la primul superb scris de srb pana la jltimele injurii ca de mahala. Pacat de blogul acesta. Ce-a fost si ce-a ajuns. 🙁