iOS 10.3.3 – Autonomia Bateriei pe iPhone si iPad

iOS 10.3.3 are o autonomie a bateriei pentru iPhone si iPad care nu difera foarte mult de ce oferita in iOS 10.3.2 pentru restul iDevice-urilor.

iOS 10.3.3 a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Apple pentru toate iPhone, iPad si iPod Touch compatibile, sistemul de operare fiind deja descarcat de catre foarte multa lume. Ieri v-am vorbit despre problemele iOS 10.3.3, iar astazi va vorbesc si despre autonomia bateriei pe iPhone si iPad, iar un test pe care il puteti vedea mai jos ne explica destul de bine ceea ce vom vedea in actualizare.

iOS 10.3.3 nu afecteaza in mod substantial autonomia bateriei pe iPhone sau iPad, nici in bine si nici in rau, asa ca experienta de utilizare a terminalelor noastre n-ar trebui sa fie cu mult diferita. Vorbim despre o autonomie a bateriei care in iOS 10.3.3 va fi foarte similara cu cea oferita de catre iOS 10.3.2, dar asta dupa cateva zile de la instalare si dupa ce va obisnuiti cu faptul ca utilizandu-l mai mult, consumati energia din baterie mai repede.

iOS 10.3.3 a fost initial criticat de catre unii utilizatori ai iPhone si iPad din cauza faptului ca autonomia baterie este mai mica decat cea din iOS 10.3.2, dar realitatea este alta. Exista posibilitatea ca iOS 10.3.3 sa va ofere o autonomie usor mai mica decat cea din iOS 10.3.2, dar e putin probabil ca diferenta sa fie una sesizabila pentru voi, asa ca nu mi-as face foarte mare griji din aceasta cauza dupa instalarea actualizarii.

iOS 10.3.3 – autonomia bateriei pe iPhone si iPad

iOS 10.3.3 nu a fost prezentat de catre compania Apple ca aducand o imbunatatire majora a autonomiei bateriei pe iPhone sau iPad, asa ca nici nu ar trebui sa va asteptati la asa ceva dupa instalarea actualizarii. In general compania Apple nu se lauda cu imbunatatiri ale actualizarii autonomiei actualizarilor pentru iPhone si iPad, iar iOS 10.3.3 face parte din aceasta categorie, deci experienta nu va fi diferita.

iOS 10.3.3 poate fi instalat in momentul de fata folosind sistemul Software Update, Actualizare Software al iOS, ori folosind programul iTunes si un ipsw dedicat.

10 COMENTARII

  1. Descarcati battery life din app store si va va spune exact cata capacitate de stocare mai are bateria voastra. Al meu ip 6s din 1615 mAh cat are cand e nou acu imi mai stocheaza doar 1500 mAh incarcat la maxim, deci am pierdut 13 la suta din capacitatea de stocare a bateriei in 2 any de cand am telefonul.

  2. Si pe la cat din pierderea capacitatii comsiderati ca trebuie schimbata. La mine arata 14% iph6 plus in vreo 3 ani.