iOS 11 beta 4 si noi iconite pentru Aplicatii

iOS 11 beta 4 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, iar noua versiune a sistemului de operare vine si cu o serie de iconite noi pentru unele aplicatii ale iPhone si iPad. In imaginea de mai jos puteti vedea cele 5 iconite noi pentru aplicatiile App Store, iTunes, Reminders, Notes, si Contacts, ele fiind comparate cu cele pe care compania Apple ni le oferea anterior pentru aceleasi aplicatii.

iOS 11 beta 4 aduce aceste noi iconite in ideea de a schimba putin ceea ce vedem in ecranul principal de aplicatii, dar modificarile nu sunt colosale pentru vreuna dintre ele. In cazul aplicatiei Notes avem cea mai mica modificare dintre toate, iar asta pentru ca Apple nu a dorit sa ofere nimic radical in aceasta actualizare, ci doar unele schimbari minore pentru a spune ca iOS 11 vine totusi cu ceva nou.

iOS 11 beta 4 poate fi instalat in acest moment de catre orice dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS, sau de utilizatorii obisnuiti care au instalat iOS 11 beta cu un profil de dezvoltator.

iOS 11 beta 4 iconite noi iPhone iPad