YouTube Lanseaza o aceasta noua Functie Utila

YouTube a introdus o noua functie care are menirea de a creste siguranta utilizatorilor care folosesc platforma pentru a urmari clipuri video si muzica.

YouTube a anuntat zilele trecute lansarea unei noi functii extrem de utile pentru unii dintre utilizatorii care folosesc platforma pentru vizualizarea de clipuri video. Vorbim aici despre o noua functie a celor de la YouTube, care este oferita pentru creatorii de continut, ei putandu-si proteja mult mai usor clipurile video publicate de comentarii care nu au ce cauta in lista de pareri publicate de catre urmaritori.

YouTube a implementat practic o functie care permite blocarea comentariilor care contin link-uri, deci creatorii de continut se vor putea bloca mai eficient impotriva spammerilor. YouTube a avertizat de multe ori utilizatorii ca unele dintre link-urile publicate in comentarii pot face directionarea spre website-uri care au continut malitios, asa ca blocarea acestora este o idee foarte buna care protejeaza pe toata lumea.

YouTube a implementat aceasta functie pentru toti creatorii de continut care publica in mod constant clipuri video, ea fiind disponibila in sectiunea Creators Studio. Dupa activarea acestei noi functii de catre creatorii de continut pentru YouTube, orice fel de comentariu care contine un link va fi blocat pentru moderare inainte de a fi revizuit de catre detiantorul respectivului canal, aprobarea sa ducand la publicare.

YouTube lanseaza o aceasta noua functie utila

YouTube nu activeaza in mod nativ noua functie pentru creatorii de continut, asa ca acestia vor trebui sa o caute si sa o activeze manual pentru a beneficia de ea. YouTube listeaza noua functie in sectiunea Creators Studio > Community > Community, aceasta fiind listata acolo cu denumirea Block Links, simpla bifare a ei si salvare a setarilor activand-o automat pentru toate comentariile publicate.

YouTube este cea mai mare platforma pentru publicarea de continut video, peste 1.5 miliarde de persoane accesand-o zilnic pentru a asculta muzica sau vedea clipuri video. Din pacate, YouTube este in multe cazuri frecventata de catre multi hackeri care ne si vor raul, asa ca functiile de acest gen sunt foarte utile si ne protejeaza de persoane care incearca sa obtina acces ilegal la datele noastre.

youtube lanseaza functie utila