Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Performantele “Comparate” cu iPhone 7

iPhone 8 – Performantele “Comparate” cu iPhone 7

iPhone 8 a avut ieri dezvaluite cateva rezultate care ar trebui sa ii confirme performantele pe care ni le va oferi din toamna, cand va fi lansat oficial. Mai exact, conform acestor presupuse rezultate de performante obtinute in aplicatia Geekbench 4, iPhone 8 ar putea obtine scoruri de pana la 8500 de puncte cu noul procesor, cu peste 2000 de puncte mai mari decat ale actualelor smartphone-uri Android.

iPhone 8 va avea un chip A11 ale carui performante se vor apropia foarte mult de cele ale chip-ului A10X implementat de catre Apple in iPad Pro 10.5 inch lansata in vara. Aceasta tableta obtine un scor de 9300 de puncte in Geekbench 4 multumita celor 6 nuclee ale procesorului, cu 2 mai multe decat cele din procesorul iPhone 7, deci iPhone 8 ar putea veni cu ceva similar incepand din aceasta toamna.

iPhone 8 are in clipul video de mai jos sugerata o posibila crestere in performante in raport cu iPhone 7 in cateva dintre task-urile noastre zilnice. Vorbim aici despre folosirea de aplicatii normale, incarcarea de jocuri, dar si utilizarea puterii de procesare pentru a edita clipuri video sau poze, iPhone 8 putand avea totusi performante mai bune pentru ca va avea un procesor produs folosind un proces de fabricatie diferit.

iPhone 8 va avea cu siguranta si un nou tip de RAM integrat de catre compania Apple, deci acel avantaj de 10 secunde al iPad Pro 10.5 inch in comapratie cu iPhone 7 ar putea fi mai mare. Desigur ca deocamdata nu stim sigur cat de mare va fi diferenta, insa aceste teste sugereaza faptul ca urmeaza sa avem aprte de surprize extrem de placute din partea companiei Apple incepand din toamna acestui an.

 • Srb Srb

  Nu mai e nimic de comentat…mai baga si promotion si deja va fi intr-o liga a lui

 • V.P

  Foarte bine Apple astept linistit prezentarea si sper ca vei avea suficiente terminale in ziua lasarii .

 • Viorel Predatorul

  Și bateria va ține 3 ore…

 • Srb Srb

  gahahhaha, deci va tine mai putin ca iphone 7?? din cauza oled oare, chit ca stiam ca oled ofera baterie…dar nah daca tu zici…cine suntem noi sa contrazicem omul cu ultimul Note

 • Srb Srb

  vezi ca prietenul tau spune ca iphone 8 va tine 3 ore…deci eu zic sa nu te bagi si nici sa nu te gandesti la el in cazul acesta…sa vii de pe iphone plus unde te tine 8-10 ore la 3 ore….MIZERIE

 • Viorel Predatorul

  Cum mă? “gahaha”? Cu onomatopee din astea de gâscă vii tu la mine? :))))
  Probabil va ține puțin bateria, având în vedere performanțele procesorilui.

  PS: Scrb Scrb va căuta imediat pe dex ce mama naibii e aia “onomatopee” 😂😂😂

 • Srb Srb

  pai la asa comentariu asa raspuns..asa a fost si cu 5s performante f bune si bateria nu a fost mai slaba fata de iphone 5…ce vorbesti…doar tampenii

 • Relu

  Gabore exceptând comentariile lăsate de tine sub diferite nume (pe la Suceava nu doar ca înjunghiați polițiști dar mai practicați si moldovenisme din astea ) , oare esti ibiot ?!clickbait ase moldovenesc numa la Ilie mai vezi.sluga aia de raluk atata poate cu capusoru curvos?

 • V.P

  Tu cauti doar cearta ?

 • corco

  Deja aceste teste de performanta sunt ingnisifiante pt 85% dintre oameni, indiferent de marca telefonului, deviceurile trebuie sa vina cu totul si cu totul altceva nou decat cu 10 ppi sau cateva sute mai mult in testele core, acestea in utilizarea zilnica nu se vor observa deloc, altfel in 2,3 ani, oamenii se vor blaza.

 • Srb Srb

  Vrei sa iti dau citatul lui?

 • Srb Srb

  Crezi ca mi t? Nu ii vezi comentariul?

 • V.P

  Lasa si tu de la tine ,,

 • corina

  Hai sa urle basul de pe un jbl sal simti in piept !!! Jesus Christ … dar mare ti-E gradina si plina de mocofani cu kodi in samsug android .
  😂😂😂😂😂