YouTube afiseaza Continut Ilegal pentru Utiliztori

YouTube afiseaza continut ilegal sub forma de filme online si seriale TV pentru utilizatorii care acceseaza platforma in mod regulat de oriunde.

YouTube este a doua cea mai mare platforma de pe planeta, cu 1.5 miliarde de utilizatori care o acceseaza lunar, iar asta inseamna ca trebuie sa aiba mare grija la continutul disponibil pentru ei. YouTube este cunoscuta ca o sursa de clipuri video, insa oamenii folosesc platforma si pentru a asculta muzica, sau in unele cazuri, pentru a vedea filme online, ori a urmari conferinte de presa, review-uri si multe altele.

YouTube a pus recent accent si pe transmisiunile live prin platforma sa, recomandandu-le utilizatorilor in cautari diverse stream-uri live pe care sa le urmareasca. Foarte multa lume este interesata sa vada continut live pe YouTube, insa compania recomanda fara sa vrea si transmisiuni in direct care afiseaza continut ilegal pentru utilizatorii care-i acceseaza platforma, iar asta i-ar putea aduce cel putin cateva procese.

YouTube le recomanda utilizatorilor filme si seriale online care sunt transmise in mod ilegal prin intermediul platformei live si se pare ca exista foarte multe transmisiuni de acest gen active. Vorbim despre diverse persoane de pe planeta care se folosesc de YouTube pentru a transmite filme online, sau seriale TV, castigand in schimb bani din reclamele afisate pentru cei care le acceseaza canalul pentru a le vedea.

YouTube afiseaza continut ilegal pentru utiliztori

YouTube poate afisa in aceste stream-uri live orice fel de continut, de la filme online normale si pana la filme pentru adulti, insa in majoritatea cazurilor vorbim despre productii ale Hollywood. Este, de altfel, foarte simplu pentru oricine sa transmita prin YouTube orice doreste pentr orice fel de persoane deoarece stream-urile sunt descoperite cu dificultate si sunt inchise abia dupa ce transmisiunile se termina.

YouTube are aceasta problema de ceva vreme, insa se pare ca abia recent ea s-a acuzatizat, iar compania deocamdata nu a declarat nimic pentru a-si linisti parterii. YouTube este folosita pentru a transmite continut pentru care diversi parteneri ai sai ceri bani multi pentru distributie in acest mod, asa ca YouTube ar putea fi atacata in instanta pentru a primi despagubiri din cauza transmisiunilor gratuite facute prin platforma.

YouTube nu prea are nici cum sa blocheze aceste transmisiuni pentr ca ar fi necesar sa analizeze in timp real fiecare stream live pentru a vedea ceea ce se intampla in cadrul sau. Alternativa ar fi ca YouTube sa angajeze oameni care sa “pazeasca” stream-urile live si nu are cum sa faca asta, sa ca lucrurile vor continua in acelasi mod, iar utilizatorii se vor bucura in continuare de continutul gratuit.

youtube continut ilegal