Prima Pagina Youtube YouTube RED si Google Music vor fi Combinate

YouTube RED si Google Music vor fi Combinate

YouTube RED si Google Music vor fi combinate intr-un singur serviciu care va fi oferit utilizatorilor din lumea intreaga in curand.

YouTube RED este un serviciu lansat de catre compania YouTube pentru utilizatorii website-ului sau, acestia avand posibilitatea de a beneficia de o experienta lipsita de reclame, dar si de continut dedicat. YouTube RED este, practic, o versiune premium a Google Music, insa le ofera utilizatorilor unele functii de care nu au parte in serviciul de streaming audio, inclusiv posibilitatea de a asculta orice melodii, sub forma de clipuri video.

YouTube a ajuns la concluzia ca a avea YouTube RED si Google Music nu prea are logica, asa ca seful diviziei care se ocupa cu muzica in cadrul YouTube a anuntat combinarea platformelor. In cadrul unei conferinte ce a avut loc astazi, acesta a anuntat ca YouTube RED si Google Music vor deveni o singura platforma, utilizatorii urmand a plati abonamente unice pentru a se bucura de beneficiile amandurora.

YouTube RED este zvonit ca fiind mai popular in randul clientilor serviciilor Google, insa nu s-a confirmat asta de vreun oficial, dar combinarea serviciilor ar putea sugera asta. Important este ce nume va avea noul serviciu rezultat din combinarea YouTube RED si Google Music, pentru ca asta va si da de inteles care dintre ele era mai putin popular si a fost absorbit pentru a nu disparea complet din oferta.

YouTube RED si Google Music vor fi Combinate

YouTube RED si Google Music au avut abonamente care au generat mai multa confuzie decat altceva, iar compania Google vrea sa rezolve problema. Google Music ofera pentru 10 dolari lunar acces la 40 de milioane de melodii pentru streaming, dar si optiunea de a asculta muzica in fundal prin intermediul YouTube, asa ca existenta a doua tipuri de servicii cu abonament nu prea are logica in acest moment.

YouTube RED permite inclusiv redarea offline de clipuri video, dar si acces la continut original creat special pentru platforma YouTube, deci exista beneficii si pentru unul si pentru celalalt serviciu. YouTube RED nu contine totusi acces si la YouTube TV, un serviciu separat care ofera posibilitatea de a vedea filme si seriale TV, el fiind deocamdata lansat in 15 state din SUA, mult prea putin pentru a avea cu adevarat succes.

“The important thing is combining YouTube Red and Google Play Music, and having one offering.”

YouTube RED si Google Music vor fi transformate intr-un serviciu unic care va oferi acces la toate aceste beneficii pentru, cel mai probabil, pretul de 10 dolari, sau  euro, lunar. YouTube TV ar putea ramane separat, sau ar putea fi integrat ca o oferta separata, dar totul depinde de ceea ce intentioneaza sa faca Google cu serviciile sale de streaming audio si video in urmatorii ani pentru a genera venituri.

youtube red google music combinate

 

 • EMP83

  Ce bine ar fi, poate asa ajunge mai repede în Europa YouTube red. M-ar interesa foarte mult să pot asculta muzică în background și fără publicitate de pe YouTube. La ora actuală asta este singurul lucru care ma tine legat cu adevărat de jailbreak. Am pe iPhone 7 ios 10.1 și nu fac update ca să nu pierd jailbreak-ul.

 • Leo MC

  There’s an app for that.
  Eu am 2: una în care pot descărca melodia/videoclipul și alta pentur când vreau să ascult fără să descarc piesa.

 • EMP83

  Pai poți da și niște nume te rog?

 • danTm

  Pt download este Video Player. Inselator nume, dar asta face. Doar ca de ceva timp am vazut ca au retras-o din magazinul de aplicatii. Politica apple…

 • Leo MC

  Turbodl și imusic (am pus beta 11 și nu mai pot sa identific exact care este aplicația pe care o folosesc eu – are o iconiță roșie gradient cu o notă de portativ pe ea; dacă nu o găsești pe aceasta, poți folosi Musi care face același lucru doar că are mai multe reclame).

 • narcis

  Tubemaster aplicatie free pt a asculta youtube in background, singuru minus nu te poti loga pt a accesa playlistutile tale

 • alinboy

  ProTube poti sal cumperi si poti asculta in background!

 • alinboy

  Si merge mult mai bn ca YouTube poti sa te conectezi cu contul tau de la YouTube pe ProTube si ai si playlists tot ca in YouTube