iOS 11 ARKit isi arata din nou Utilitatea pe iPhone

iOS 11 prin ARKit ar putea fi una dintre cele mai grozave tehnologii implementate vreodata intr-un sistem de operare pentru terminale mobile, Apple avand capacitatea de a revolutiona o industrie care inca este la inceput. iOS 11 va avea ARKit ca un sistem care va permite folosirea realitatii augmentate in aplicatiile ce vor putea fi instalate pe iPhone si iPad de catre utilizatorii din lumea intreaga.

iOS 11 a avut pana acum diverse implementari ale ARKit demonstrate in aplicatii pentru iPhone si iPad, iar mai jos vedeti una noua, speciala pentru jocuri. Mai exact, vedem un dezvoltator care a preluat un robot dintr-un joc si l-a introdus intr-o aplicatie pentru iOS 11 folosind ARKit, el fiind proiectate peste locuitorii unui oras britanic ce se plimbau linistiti pe langa dezvoltatorul aplicatiei.

iOS 11 ii va ajuta atat pe dezvoltatorii de aplicatii, cat si pe creatorii de filme sa experimenteze cu realitatea augmentata multumita ARKit, iar demonstratii ca aceasta vom mai vedea. Apple intentioneaza sa lanseze iOS 11 in toamna acestui an pentru iPhone si iPad, iar atunci vom vedea cu adevarat cat de inventivi sunt dezvoltatorii de aplicatii cu realizarea titlurilor bazate pe ARKit.