Prima Pagina iOS 11 iOS 11 ARKit isi arata din nou Utilitatea pe iPhone

iOS 11 ARKit isi arata din nou Utilitatea pe iPhone

iOS 11 prin ARKit ar putea fi una dintre cele mai grozave tehnologii implementate vreodata intr-un sistem de operare pentru terminale mobile, Apple avand capacitatea de a revolutiona o industrie care inca este la inceput. iOS 11 va avea ARKit ca un sistem care va permite folosirea realitatii augmentate in aplicatiile ce vor putea fi instalate pe iPhone si iPad de catre utilizatorii din lumea intreaga.

iOS 11 a avut pana acum diverse implementari ale ARKit demonstrate in aplicatii pentru iPhone si iPad, iar mai jos vedeti una noua, speciala pentru jocuri. Mai exact, vedem un dezvoltator care a preluat un robot dintr-un joc si l-a introdus intr-o aplicatie pentru iOS 11 folosind ARKit, el fiind proiectate peste locuitorii unui oras britanic ce se plimbau linistiti pe langa dezvoltatorul aplicatiei.

iOS 11 ii va ajuta atat pe dezvoltatorii de aplicatii, cat si pe creatorii de filme sa experimenteze cu realitatea augmentata multumita ARKit, iar demonstratii ca aceasta vom mai vedea. Apple intentioneaza sa lanseze iOS 11 in toamna acestui an pentru iPhone si iPad, iar atunci vom vedea cu adevarat cat de inventivi sunt dezvoltatorii de aplicatii cu realizarea titlurilor bazate pe ARKit.

 • Srb Srb

  Fantastic

 • Srb Srb

  Tango was initially release in June 2014 (3 years ago). And it hasn’t gone anywhere.

  ARKit was released in June 2017 and developers are swarming all over it creating new demos and Apps. iOS with ARKit will become the industry leading AR platform literally overnight when iOS 11 is launched this fall. 3 months to completely surpass what Google hasn’t been able to do in 3 years.

 • Srb Srb

  Intre timp samsung mai mareste diagonala si mai baga 100 functii useless

 • Sturzu

  Maxim asta 😂😂😂😂