iPhone 8 Recunoaste Expresiile Fetei tale

iPhone 8 va fi capabil sa recunoasca expresiile faciale ale utilizatorilor, inclusiv simplele miscari ale buzelor, si ar putea avea functii dedicate lor.

iPhone 8 are foarte multe noutati dezvaluite in ultimele zile, compania Apple permitandu-le dezvoltatorilor de aplicatii sa analizeze sistemul de operare la HomePod pentru a le descoperi pe toate. Vorbim aici despre informatiile privind noul design iPhone 8 si recunoasterea faciala, Touch ID, modificarile pentru status bar din cauza decupajului pentru ecran, iar astazi aflam noi informatii despre modul in care va functiona Face ID.

iPhone 8 va avea Face ID, un sistem de recunoastere faciala care va suplimenta sau inlocui Touch ID anul acesta pentru a proteja datele din terminalele noastre. Acest Face ID a fost gandit pentru a simplifica procedura de a debloca iPhone 8, simpla plasare a terminalului in fata fetei noastre facand automat deblocarea, asa cum se intampla la unele smartphone-uri Android de ceva vreme.

iPhone 8 are, pe langa toate acestea, si un sistem special gandit pentru a analiza miscarile fetei noastre si, probabil pentru a controla unele functii in baza datelor. In imaginea de mai jos puteti vedea ce fel de intrari au fost descoperite in interiorul codului sursa al sistemului de operare al HomePod, acesta sugerand faptul ca iPhone 8 va si cand ne miscam gura, cand ne miscam buzele, cand zimbim si nu numai.

iPhone 8 va recunoaste expresiile fetei tale

iPhone 8 va sti cand esti suparat in baza espresiei fetei tale si e greu de spus ce fel de functii vor fi actionate in consecinta, insa compania Apple testeaza recunoasterea expresiilor in iOS 11. Diverse zvonuri ne-au spus ca iPhone 8 va contine un sistem de recunoastere faciala, iar aceste intrari din iOS-ul HomePod sunt cea mai clara confirmare a intentiilor companiei Apple cu privire la aceasta tehnologie importanta.

iPhone 8 ar putea inclusiv sa se deblocheze in momentul in care “vede” ca ne uitam la ecran, insa desigur ca niciuna dintre functii nu este 100% sigura. Pe de alta parte, se pare ca acel senzor cu infrarosu pentru camerad frontala 3D a iPhone 8 ar urma sa permita scanarea fetei noastre chiar si pe intuneric, o functie pe care niciun alt smartphone de pe planeta nu o are disponibila in momentul de fata.

iPhone 8 va avea Face ID pentru recunoastere faciala, dar e putin probabil ca Touch ID sa dispara complet, avand in vedere ca sistemul este dovedit a fi foarte sigur. Apple nu poate risca prin oferirea doar a sistemului Face ID pentru securizarea datelor si a platilor, asa ca desi Touch ID nu va fi integrat in ecranul iPhone 8, e putin probabil ca el sa dispara complet din noul smartphone al Apple.

iPhone 8 expresiile fata

17 COMENTARII

  1. Scrii prostii… Smartphone-urile cu Android au nevoie de un gest al feței pentru deblocare.
    Nu zi hop până nu treci pârleazul, sau “Never say never”.

  2. parola da, este cea mai sigura si cat de cat usor de folosit
    iris nu mersi, de fapt e la fel de lung procesul precum o parola de 6 sau 8 cifre
    touchid…o mizerie mai ales pt S8+,nimeni nu foloseste

  3. :)))))))pai nu s-au băgat.El ți-a răspuns,doar că a greșit user name-ul(adică și-a dat de gol că e tot el și pe user-ul ăla).