Samsung Galaxy Note 8 – Noua Imagine Oficiala

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o noua imagine oficiala, culoarea Midnight Black fiind prezentata de catre cei de la Samsung pentru noi.

Samsung Galaxy Note 8 a aparut noaptea trecuta intr-o noua imagine oficiala, aceasta fiind publicata de catre evleaks, un cunoscut leaker de informatii despre produse inca nelansate. Vorbim despre versiunea Midnight Black, a Samsung Galaxy Note 8, aceasta fiind practic o versiune a jet black-ului pe care compania Apple l-a lansat in toamna anului trecut pentru iPhone 7, Samsung preluand culoarea din vara.

Samsung Galaxy Note 8 este arata din nou in design-ul pe care noul smartphone il va oferi incepand din luna august, cand va fi prezentat oficial de catre Samsung. Putem vedea foarte clar faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va avea margini foarte subtiri in partile superioara si inferioara, dar si ca ecranul se va extinde spre marginile laterale, asa cum se intampla si in cazul Samsung Galaxy S8 inca din primavara.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un Infinity Display cu diagonala de 6.3 inch, sau 6.4 inch, deci va fi usor mai mare decat cel din Samsung Galaxy S8 Plus, desi tehnologiile sunt, teoretic, identice. Exact precum in modelele anterioare, si in cazul Samsung Galaxy Note 8 vorbim despre un design foarte frumos si foarte atractiv, care in realitate arata si mai bine decat in poze, iPhone 8 avand un rival pe masura importantei sale.

Samsung Galaxy Note 8 – noua imagine oficiala

Samsung Galaxy Note 8 in versiunea Midnight Black va fi cel mai frumos din intreaga serie, asa cum se intampla si cu seria Samsung Galaxy S8 lansata in primavara. Daca ati vazut culorile folosite pentru seria lansata in primavara, atunci stiti ca versiunea jet black a celor de la Samsunge ste de departe cea mai eleganta dintre toate culorile folosite, iar Samsung Galaxy Note 8 va fi cel mai cumparat in acest format.

Samsung Galaxy Note 8 va functiona cu ajutorul unui chip Snapdragon 835 fabricat de catre compania Qualcomm, 6 GB RAM urmand a fi deasemenea integrati. Se speculeaza ca Samsung Galaxy Note 8 va avea si o baterie cu capacitate de 3300 mAh, aceasta fiind usor mai mica decat cea utilizata in Samsung Galaxy Note 7, dar asta din motive de securitate, pentru a evita noi explozii anul acesta.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat pe data de 23 august de catre cei de la Samsung, iar lansarea oficiala, sau poate doar deschiderea precomenzilor, va avea loc pe 25 august. Samsung Galaxy Note 8 este cel mai asteptat smartphone Android al verii, cei de la Samsung punandu-si mari sperante ca noul terminal va genera vanzari substantiale si va mentine compania pe un trend ascendent in ceea ce priveste incasarile si profitul.

Samsung Galaxy Note 8 imagine oficiala