Samsung Galaxy Note 8 – Poze si Specificatiile Camerei

Samsung Galaxy Note 8 are primele poze si specificatiile camerei dezvaluite impreuna cu denumirile unora dintre fucntiile noi ale smartphone-ului.

12

Samsung Galaxy Note 8 are astazi parte de o serie de dezvaluiri extrem de interesante pe care compania Samsung le va face oficiale abia in data de 23 august in New York. Mai exact, specificatiile camerei duale din Samsung Galaxy Note 8 si primele poze facute cu ea au aparut pe internet multumita unor persoane care au obtinut acces la materialele promotionale pe care compania Samsung urmeaza sa le ofere.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba o camera duala cu tehnologie ISOCELL, ea fiind formata dintr-un senzor de 12 megapixeli si unul de 13 megapixeli. Ambii vor lucra in tandem pentru ceea ce pare a fi, deocamdata, cea mai buna camera implementata vreodata intr-un smartphone, asa ca toti clientii care vor cumpara Samsung Galaxy Note 8 se vor bucura de o calitate foarte buna pentru poze si clipuri video.

Samsung Galaxy Note 8 avea zoom optic de pana la 3X pentru noua sa camera, iar Samsung va denumi acasta fucntie Smart Zoom, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos. iPhone 7 Plus ofera zoom optic de pana la 2X pentru utilizatori, asa ca Samsung Galaxy Note 8 va avea ceva in plus fata de smartphone-ul companiei Apple, deci vor putea fi inregistrate poze si clipuri video mai clare la distante mai mari.

Samsung Galaxy Note 8 poze specificatii camera

Samsung Galaxy Note 8 – poze si specificatiile camerei

Samsung Galaxy Note 8 poze specificatii camera 1

Samsung Galaxy Note 8 va avea inclusiv o noua functie numita Refocus, aceasta urmand a folosi un sistem de analizare a adancimii obiectelor pentru refocalizare. Puteti vedea in imagini ca vorbim despre un sistem similar cu cel pe care-l va avea iPhone 8 din toamna, doar ca Samsung Galaxy Note 8 il implementeaza initial, desi nu se stie daca tehnologia din spate va fi la fel de buna.

Samsung Galaxy Note 8 poze specificatii camera 2

Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera care va face poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, par pentru asta va exista o functie numita Super Night Shot. Asta inseamna ca Samsung Galaxy Note 8 va putea inregistra poze cu efect HDR chiar si in conditii de luminozitate scazuta, deci calitatea acestora va fi mult mai buna in situatii in care niciun alt smartphone nu poate face poze la fel.

Samsung Galaxy Note 8 poze specificatii camera 3

Samsung Galaxy Note 8 poze specificatii camera 6

Samsung Galaxy Note 8 va avea in continuare o functie numita Perspective View, aceasta permitand ca o poza sa fie rotita invers. Totul este posibil multumita sistemului de masurare a adancimii obiectelor, insa Samsung Galaxy Note 8 va avea si un efect bokeh mai pronuntat pentru poze, functia fiind numita Background Effect de catre coreeni, ea fiind foarte similara cu cea Portret din iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy Note 8 poze specificatii camera 4

 

Samsung Galaxy Note 8 poze specificatii camera 7

Samsung Galaxy Note 8 va avea o serie de denumiri de marketing foarte interesante pentru functiile camerei, dar calitatea pozelor si clipurilor video este ceea ce conteaza. In baza a ceea ce ni se arata acum, se pare ca Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera foarte buna care ar putea pune probleme mari celei din iPhone 8.