Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 si Siri apar in noi Reclame cu The Rock

iPhone 7 si Siri apar in noi Reclame cu The Rock

iPhone 7 si Siri sunt promovate de catre compania Apple in compania celebrului actor Dwayne Johnson, The Rock, prin intermediul unor noi clipuri publicitare. Saptamana trecuta compania Apple a lansat primul spot publicitar din seria prin care The Rock arata lumii intregi cat de util poate fi asistentul personal din iPhone 7 in utilizarea de zi cu zi, iar acum il vedem inclusiv in spatiul cosmic.

iPhone 7 si Siri nu apar in materiale noi cu The Rock, ci vorbim despre segmente din clipul video initial care sunt prezentate separat, cel mai probabil pentru a fi partajate pe retelele de socializare. Dwayne Johnson este unul dintre cei mai cunoscuti actori ai momentului, iar parteneriatul cu Apple ii va creste faima, dar va ajuta si la cresterea popularitatii produselor celor din Cupertino.

  • amfetamin

    Titlul corect e iPhone 7 plus și Siri apar in noi reclame cu The Rock!
    Nu înțeleg confuzia asta voită dintre 7 și 7 plus. Asta-i ca și la Apple “and this is iPhone 7” și in spate trona imaginea babană a lui 7 plus. Sau reclame cu in care pozele sunt făcute cu 7 plus și la sfârșit zice ca iPhone 7. Asta-i inducere in eroare,e ca și in pliante de la diferite magazine unde la o reclama la parchet de ex,in poza e cel mai scump parchet pe care-l au in oferta și zice ca DE LA x lei. Sau la Dacia Logan,faruri de ceata,navi,tot ce au mai bun apare in clip și la sfârșit DE LA 5000 și ceva de euro. Cumva ai impresia ca le primesti și pe astea de la 5000 și ceva de euro ca așa ai văzut in reclama. Chestii de marketing.

  • Cristi

    😂👍🏻