The ROCKxSIRI Dominate the Day – Filmul Produs de Apple

8

The ROCKxSIRI Dominate the Day este un nou film pe care compania Apple il produce in colaborare cu The Rock, Dwayne Johnson, pentru a promova asistentul personal Siri. In clipul video de mai jos aveti primul trailer pentru filmul The ROCKxSIRI Dominate the Day, in el fiind prezentata un Dwayne Johnson care isi controleaza intreaga viata cu ajutorul asistentului personal al companiei Apple, de pe iPhone.

The ROCKxSIRI Dominate the Day va fi lansat in cursul acestei zile pe canalul YouTube al companiei Apple si vorbim despre un film scurt, nimic mai mult. In baza trailerului vorbim despre un film cu actiune, si multa comedie, asa cum este normal pentru The Rock, insa Siri va ajuta din plin la tot, ideea celor de la Apple fiind de a convinge mai multa lume sa foloseasca Siri, dar ramane de vazut daca The ROCKxSIRI Dominate the Day o va face.

The ROCKxSIRI Dominate the Day este cel de-al doilea film promovat recent de catre compania Apple, cu doar doua saptamani in urma fiind promovat un altul numit Detour. Acela a fost inregistrat in totalitate folosind terminale iPhone, insa in cazul The ROCKxSIRI Dominate the Day vorbim despre ceva diferit care pune accentul pe alta functie a iPhone, una care este totusi disponibila in doar cateva tari de pe glob.

“I partnered with #Apple to make the BIGGEST, COOLEST, CRAZIEST, DOPEST, MOST OVER THE TOP, FUNNEST (is that even a word?) movie ever. And I have the greatest co-star of all time – #SIRI. I make movies for the world to enjoy and we also made this one to motivate you to get out there and get the job done. I want you to watch it, have fun with it and then go LIVE IT.”

https://www.youtube.com/watch?v=ufBLI6bB9sg