2 Piloti Utilizeaza AirDrop la peste 10.000 metri Inaltime

Desi veridicitatea actiunii poate fi pusa in discutie, doi piloti ai unor avioane comercialie au incercat sa arate intr-un clip video cum poate fi utilizat AirDrop la peste 10.000 de metri altitudine. Vorbim despre un clip video inregistrat de catre pilotul unuia dintre cele doua avioane implicate in acest schimb, acesta aratand in clipul video de mai jos ceea ce ar trebui sa fie un transfer al unui clip video intre 2 avioane aflate si la peste 300 de metri distanta intre ele.

Veridicitatea transferului prin AirDrop este pusa intai in discutie pentru ca vorbim despre o distanta foarte mare intre care ar fi trebuit sa se faca transferul prin Bluetooth. In al doilea rand, vorbim si despre o lipsa a inregistrarii momentului complet al transferului, insa primul motiv pentru care totul ar fi fals este mult mai puternic pentru a astepta o dovada a celui de-al doilea dintre ele.

Unii au spus ca pilotul care ar fi initiat transferul ar fi pornit sistemele de comunicatii la lunga distanta ale avionului, care ar fi permis transferul de date fara probleme intre avioane. Realitatea nu o vom sti vreodata, pentru ca pilotul nu a discutat cu vreo publicatie americana despre acest clip video, inca.

https://www.youtube.com/watch?v=RbXwLB0NYqs

1 COMENTARIU

  1. ca tot zicea o maimutica pe aici ca airdrop sau viitorul airplay 2 nu este folosit…logic pt ca nu esti in ecosistemul APple